Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
dolmakalem06 ()@Leinart ,
Tavsiyeniz tarafımdan en üst düzeyde dikkate alındı :)
Leinart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Teşekkür ederim, ama ben kesin kararliyim cunki benim kazanamadigimi banka niye kazansın gerek yok alırken vergi ver satarken makas aç ordan da bankaya kâr ver bize ne kalacakki onun için inşallah diyelim ama tavsiyemi uygula kimseden de akıl hocası olmasını bekleme sadece gözden geçir takip et piyasa kovala araştır unutma son kararı kendin ver
dolmakalem06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O vakit görüşemezsek, şimdiden yolunuz açık olsun.
Naçizane tavsiyem, üyeliğinizi iptal etmeksizin buraya yazmasanız daha iyi olur gibime geliyor.
Ama kısa ama uzun süre sonra yine buraya dönenler çok oluyor.
Bu sebepledir tavsiyem :)
Ama kendi adınıza en doğrusunu yine de siz bilirsiniz elbette.
1BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Cevabını vermiştim ama siz gormediniz sanırım yine yazayım EVET güzel kâr ile çıktıktan sonra buradan ayrılacağım üyeliğimi sonlandiracagim
0BeğenmedimŞikayet
Tavsiyelerinizi bundan sonra da dikkate almaya devam edeceğim.
Küçük Yatırımcılar olarak hep beraber kazandığımızda güzel oluyor.
2 nci soruma yanıt gelmedi ama özelse cevabı sizde kalabilir :)
Satış sonrası bu piyasadan ayrılacağım dediniz.
Döviz ve emtia alım satımı işini komple bırakacak mısınız?
Yani buna kat'i surette kararlı mısınız?
1BeğenmedimŞikayet
Leinart ()Hepimizin parası bereketli olsun inşallah allah utandırmasın ama bakın yine üstüne basarak söylüyorum kimsenin etkisi altında kalmayın hatta benim yorumlarım dahil olmak üzere karınız sizi tatmin edince gerekeni kendiniz yapın kimseye uymayın biraz piyasa takibi yapın son kararı kendiniz verin herzaman başkasının aklı ile hareket etmeyin, hee belki karlı bile çıkarsınız ama işin içinde zarar etmekte var onun için so kararı siz verirseniz zarar da karda sizi üzmez, zararda isen de kesinlikle zararına satış yapma ihtiyacın olmadığı surece
0BeğenmedimŞikayet
Rüyanıza güvenmişsiniz gerçekten :)
Sizin rüyalarınızı takipte kalayım, belki yeni rüya görürsünüz :)
Şakası bir yana, bereketli olsun.