Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Bencede parite yapmak mantıklı değil
YILDIZ1923 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YILDIZ1923 ()Tfx'ten işlem yapıyormuş gibi yapın:
Gbpal:10000×1.2179=12179 usd
(vergi=100 gbp)
Gbpsat:10000×1.2380=12380 usd (vergi=123 usd)
Her döviz alışında vergi var.
Makas hafif kaldı artık.
Pariteler hayal oldu!
@Carpediem37
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YILDIZ1923 ()Bende düşündüm; tfx'ten
Gbpal:5000×1.2179=6089usd(vergi50gbp< br />Gbpsa:5000×1.2380=6190usd(vergi62usd< br /> Kazanç:101 usd
Vergiler!
Makası geçin.
Bu vergilerle pariteler imkansız gibi!
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Pardon 103 dolar düzeltiyorum
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()8400 siterline 103 siterlin kesiyor şuanda hocam
0BeğenmedimŞikayet
NECİM ()Dostum sterlin paritesi ne kadar
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Tfx de makas yok denecek kadar az. Bu balık kacmazdı be :(
venomgt58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Vergi çok nasıl parite mantıklımı sizce
0BeğenmedimŞikayet
venomgt58 ()Aradaki vergi var onu nasıl yapacan
Onur27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Guzelim, biz tavsiye ederken 1.21790 dı. Şuan fiyat geldi 1.22680 e . Benim gözumde en az 100 pips daha gider. Ama öncesinde geri gelir mi bilemem. 1.23600 mininum görülmeli. Makas al satına değiyorsa riskin alırsın. Degmezse hic bulaşma Ytd
Onur27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onur27 ()Üstadım folardan sterline parite orani 1.2293 gecmek mantikli mi sizce yatirim tavsiye etmiyorsunuz biliyorum )
0BeğenmedimŞikayet
Seco10 ()Var kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Makas var . Ama detayıni bilmiyorum . Makasa mı giydirirler? Yoksa parite bozulunca mı keserler bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Paritede vergi varmı, onu anlayamadım,
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Parite yapsan iyidi. Kudurdu resmen sterlin. Dolara bağlı o fiyat.
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Sterlin de 8.28 altı gelirmi hocam, alım için bekliyorum, orta vade için
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Ecmain. Sağolasın
ayaz_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayaz_bey ()Bebeginizin en yakin zamanda sagligina kavusmasi dilegiyle dualarimiz onunla olsun insallah usta. sizlere sabirlar diliyorum saygilar
Tum herkese hayirli kazanclar