Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@Ecotronik arkadaşım,
Alt yorum işini kolaylaştırabilir.
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@zararbaz arkadaşım. Aslında dediğin şeyi sen anlatamamış olsan da sana göre temel cümleyi biliyorsun. Boşuna okumamışsın.
Alt yorumu sabredip okursan, olayın uyumsuzluk kısmı tamamdır. Resme tıkla, yeni sekmede daha büyük açılsın. yazıyı oku resimde anlatılanları görmeye çalış.
Selam ile.
1BeğenmedimŞikayet
arı ()o kadar güzel anlatmışsınız ki ellerinize sağlık. benim gibi yeni başlayanlara güzel bir anlatım olmuş. grafik atan tüm arkadaşlardan da grafiğinde ne anlattığını ve beklentisini yazarsa bizde kendimizi geliştirebiliriz. sağolun.
0BeğenmedimŞikayet
giryan ()hocam Allah razı olsun.
ben anladım...
0BeğenmedimŞikayet
MEHMETREİS_2 ()Dün ne olduğunu anladıysam arap olayım diyordum ki : )) sizin yorumunuz dikkatimi çekti yorumunuz gayet güzel olmuş fakat dünkü hareket yine de fazla marjinal geldi bana bir günde 2. 7370 den 2. 6670 gemiş bir dolar hiç mantıklı gelmiyor ama açıklamalarınız biraz aydınlanmama katkı sağlasa da yine de anormal bir durum ben hiçbir yöntemle bu işi anlayamadım hala : ((
0BeğenmedimŞikayet
TaNGo ()Eyvallah güzel paylaşım..
0BeğenmedimŞikayet
M__B ()Artı verebilseydim 10 artı verirdim en az bu yorumunuza : )
Genel olarak tam anlamıyla ne demek istediğinizi anlamıyordum açıkçası.
Açıksözlülüğümü hoş görün, hakkınızı helal edin.
Teşekkürler.
1BeğenmedimŞikayet
karahilal ()Dolardaki olan bitenin teknik izahı alt yorumdadır.
0BeğenmedimŞikayet
tahir ()abla daha okumadan kafam duman oldu ne oyle acıklaması bu ıse grafıgı hazırlamak ezıyet ya vallahı korkdum okuyamadım gercı okusamda anlamıyorumda yınede elıne saglık bana gore bılgı yok sen ustalara calısmıssın
0BeğenmedimŞikayet
AltınK€$ ()Güzel yazmissiniz, biz yenileri de dusunmussunuz, cok tskrler. ama anlamıyoruz bunları. bu da sizden degil yeni olduğumuzdan. SONUC: dünyanın sonu degil, dolarlarimiz cepte. katiyen panikte yok. ne kadar yenide olsam dolar değerini bulacaktır. bunlar da hep alim fırsatı dır. değerlendirmek lazim. duyarlılığını için tekrar tskrler
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık..
3BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Grafiğiniz ve sözel anlatımınız çok güzel, emeğinize sağlık, teşekkürler : )
4 kişiden birisi bendim, ters de kalmadım, diğer 3 kişiyi ise bilmiyorum : (
izninizle, küçük ekler yapmak istiyorum,
- NEGATİF Uyumsuzluk görüldüğünde, yeni pozisyon almak oldukça risklidir, ancak zaten karlı pozisyonda olanlar, hemen çıkmaları gerekmez, bu durumda, 4 saatlik grafiklerde, yatay ve düşey trend çizgileri ile fiyat hareketleri kontrol edilmeli ve kırılma durumu tespit edildiğinde, hemen satış yapılarak pozisyon boşaltılmalıdır, aksi halde; düşüşün nereye kadar devam edeceği bilinemediği için karların tamamı ve hatta sermayenin bir kısmı kaybedilebilir.
- Şu anda geldiğimiz aşamadan sonra nereden, nasıl giriş yapılabilir ?
Bu karar, kişinin yatırımcı tarzı ve risk iştahı ile ilgili bir durumdur,
kısa ve çok kısa vadeli tecrübeli kişiler, olası tepkilerden yararlanmak için düşüş sırasındaki destek bölgelerinden risk alabilirler, kazanç da sağlayabilirler.
tecrübeli olmayan arkadaşlara önerim, Grafik göstergelerindeki geri dönüş ile ilgili sinyalleri izlemeleridir,
bu sinyaller nedir ? POZATİF Uyumsuzluk tesbiti yapılması, bence en geçerli sinyaldir,
bunun tespit edilmesinden sonra, hemen pozisyona girmeyip, Grafik mumları üzerinde belirlenecek yatay ve düşey dirençlerin geçilmesini görmek, düşüşün devam etmesi olasılığından koruyucu bir tedbir olur. böylece belki en dipten alamamış oluruz ama daha az riskle oluşması muhtemel yükselişe katılmış oluruz.
Teknik Analizi, her arkadaşımın öğrenmesini tavsiye ederim,
her zaman yanınızda Altin. in gibi bir site ve takip ettiğiniz üyeler olmayabilir.
Selamlar...
0BeğenmedimŞikayet
zirve35 ()okudum @karahilal öncelikle emeğine sağlık, negatf uyumsuzluları çok güzel göstermişsin. dolarn altı boş olduğğunu biliyorduk ama bunu açılarınla gayet iyi ifad etmişsin ben kendi adıma eletricek bir şey görmdim grafik renkleri güzel seçilmiş grafikde dikkat çekmesi adına. ve bede dolarda biraz daha çekilir diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Ecotronik ()Derece mevzularını şimdilik anlamasam da, arayıpta bulamayacağım bu güzel paylaşım için sanırım, ilk artın benden.
Eline, emeğine sağlık,
0BeğenmedimŞikayet
SurpRise ()Çok beğendim yazınızı , tebrikler