Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Karlito ()Heee yok abi günlük zaten almiyom ov yada UV tşk ederim sizede bol bereketli kazançlar dilerim
1978Husnu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1978Husnu ()Bereket versin dostum ben günlük dediğin için o yazdım
Karlito için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karlito ()1tl yazmış ben 1 TL kazanmadim 86 sattım
0BeğenmedimŞikayet
Karlito ()Sadece görüşümü belittim görüşüm yine yukarı tşk ederim orada yazan 6/610 arası alırım sadece 585 kadar sarkmalar 21 ema kadar olabilir
0BeğenmedimŞikayet
1978Husnu ()Saatlikte güzel duruyor ama hareket mesafesi ilk direnç 6.18 ikincisi bist desteklerse 6.31 lakin günlük ve haftalıkta sağlıklı görünmüyor bu sebepten dolayı yukarı yönlü hareketi beklediğiniz gibi olmayabilir ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Karlito ()6/610 aradı alıp 636/86 arası aynı sn dk saat farketmez gidince satarim
simpsons10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simpsons10 ()kaçtan alıp kaçtan satacaksınız al sat aynı gün içinde mi oluyor bilgim yok hiç
0BeğenmedimŞikayet
Karlito ()Bende al sat için alacağım onu yon yukarı