Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
LAYLAY ()Elinize sağlık üstadım
Zazaselo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KANO1 ()Bu bayram arası belki iyi bir alim fırsatı verir basıp diyip bekleyelim ..
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Aldım ama kimse gelmiycek olsada artık evin hergün bir köşesinde kutlama yapıcaz:)
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Vay hurşit baba şeker aldın mı? Çarşıdan
Hurşit8231 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hurşit8231 ()Ustadim tl de kalmaya karar verdim bayram sonrası kismetimizde artık ne varsa o olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()O kadarda hazırlanmıştım .. not almıştım ince detayları size bildirmek için ama kısmet değilmiş tühh
Maya__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()Yok gerek kalmadı
Açıkladı grafik sahibi sağolsun
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Hayır hayır şerle işim olmaz dostum .. dur bi bakıyım senin için tüm analizci kimliğimle yorumlayacam
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()Sağolun hocam
Teşekkür ederim de grafiğiniz altında size sordum diye uyarı aldım. Bi bakarsanız hiç hoş değil.
Zazaselo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()Bu kadar yazacağına ne diyor onu yazsaydın bir teşekkür ederim hiç olmazsa
Şimdi diyorum ki hayırdır?
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Yok ne zahmeti zevkle yazıyorum ben ..
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()Size zahmet olmamış ama bana cevap yazmak
0BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()Gbp Dolarda 2 li tepe hedefi olan 1.18 gelecek ki bizde Tl bazlı alışa geçelim
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()O sadece çizer yorumu bi zahmet kendin yap
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()yorumunuz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Guclu ()Zaza dayı çizmişin senaryoyu varool