Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Cektim hocam irtibatımı kestim. Şuan gümüş 745 gram altın 6 tl makas ?
Geçici bir süre böyleymiş müşteri hizmetleri ile görüştüm
İstanbullubirisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İyilik19 ()Bizde 700-720 nasıl olur bu fark tfx de altın 6.5 TL
0BeğenmedimŞikayet
Ciko1290 ()Nasil yani özel kur mu tanimli bizde 7.20
0BeğenmedimŞikayet
Mani_mani_mani_ ()Türkiye finans benimde makas neden bu kadar farkli
0BeğenmedimŞikayet
İstanbullubirisi ()Türkiye finans hocam
Mani_mani_mani_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mani_mani_mani_ ()Hangi banka ile çalışıyorsunuz acaba ? Kurlar çok iyiymiş sizde
0BeğenmedimŞikayet
Oxford ()ozel kurmu
yada nekdarlik islem yapiyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
anil1905 ()Tfx şu an makasınız nedir acaba?
0BeğenmedimŞikayet
İstanbullubirisi ()Çok yüklü değil hocam
Maydin55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbullubirisi ()Bilmiyorum ki kardeşim
umt3421 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbullubirisi ()Arayıp konusun çekcem para yı yoksa deyin
KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seagul ()İyice sinir bozmaya başladılar. Altında 650'lere, gümüşte 740'lara çıktı makas.
1BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Yok abi nerde 2 katına çıktı
0BeğenmedimŞikayet
umt3421 ()bizde ndn düşmüyorr :)
0BeğenmedimŞikayet
NECİM ()Hangi banka bu tfx ise bizde 7.45
0BeğenmedimŞikayet
Maydin55 ()miktar yüklümü sizde ki makas düşük acaba