Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 03:31:53
EUR 36.1753 03:31:53
USD 34.5320 03:31:53
ALTIN ONS $2672.5050 03:31:53

Konu: ruble

⭐⭐WAANTEED ()
Dolar

Ruble de yarın dolar endeksine bağlı ok yönünde tepki yükselişi gelebilir. Trend kırılımının pul back ını yapmış olur be biz bir kere daha ruble alır düşünde kara geçip satarız tıpkı bugun yaptıgımız gibi Takipteyim Esen kalın YTD.

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Evet kardeşim son kar ımı alıp çıktım . Tekrar girilmez çok masraflı

Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Evet hocam parite abritaj bizim ülkemizde bitti parite diğer işmidee swap bitti

WAANTEED için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

parite işi bitti 1 kere TL den USD ye USD den de Rubleye sonra tekrar USD ye %10 masraf . Ben bu vergi arttırımından önce almıştım o yüzden çok maliyetli olmadı sadece %1 kaybettim vergiden ona ramen 2 kere girip çıktım %4 %3 kazandım . Bundan sonra al sat değil al yat yapılmalı YTD.

ASRN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Hocam bir duble de biz mi alsak

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

71.700 den USD satılıp RUBLE alınmıştı.. 69.06 dan USD ye tekrar kar ile geri dönüldü bir dünya vergiye rağmen YTD.

0BeğenmedimŞikayet

Musti_can ()

Tfx de varmı ruble

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

evet dolara vergi gelmeden önce almıştım şuanda çok masraflı makaslarla birlikte 1 kere ruble alıp tl ye geçmek neredeyse %10 masraf o yüzden al sata ara vereceğim uygun bir nokradan al yapar beklerim . alım satımlarım sayfaya yazıyorum. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Dolarla alıyım heralde

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Rublede 5 analizimin 5 i de 12 den . NErede pulback yapacağından tutta siteye atmadıgım abcd formasyonuna kadar hepsi gerçekleşti

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

TFX den aldım ama bu son alışım %1 vergi ile al sat yapamam

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Rubleyi nerden alacagiz

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Rublede kardayım YTD.

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

%1 vergi gelmeseydi şuan kar durumunda olacaktım.

0BeğenmedimŞikayet

_dolmaz_db ()

Ruble alis- satisini nereden yapiyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

70.700 den dönecek dedik döndü. 72 ye kadar yükselecek dedim yükseldi , Bunların neden olacağını yazdım. YTD.

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

pulback yapıp düşüşüne devame decek yazdım dün ytd.

_dolmaz_db için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_dolmaz_db ()

Bu arada petrolde %5 lik dusus oldu. Bilmenizi isterim.

0BeğenmedimŞikayet

_dolmaz_db ()

dunku grafigin tersi bir gidisat oldugunu mu dusunuyorsunuz? Dogru mu anliyorum? Tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

71.70 den Dolardan Rubleye tekrar geçildi Yatırım Tavsiyesi alsa Değildir amatörüm. saygılar

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

ne demiştik :)

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Dolar için WAANTEED yorumu (1 gün önce) Cevap yaz
Konu: ruble

Eğer yarın usdrub yükselişe geçmişte bunun 4 sebebi var. 1 mavi cizgi dolar endeksinin yükselmesi. 2 bollinger bandindan çıkan usdrub un yerine girmesi . 3 düşüşün tepki yükselişi 4 yeni bir trend kiriliminda pull back geri çekme yapıp kurulan trend çizgisine tekrar başarısızca çarpması. Yarın izleyin bunu . YTD kendime nottur.

https://altin.in/waanteed

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Ruble dün gösterdiğim yere gelmiş ama uyudugum için alamadım kontrol edip bir noktadan ruble alacam YTD. saygılar
@_dolmaz_db

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Kırmızı ile işaretlediğim bölgelerden ruble alacağım dün açıkladım nereden ve neden döneceğini saygılar ytd.

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Ruble dönmeye başladı 72 lere gelince tekrar gireceğim bilginize YTD.

0BeğenmedimŞikayet

ahmet1424 ()

Rublenin gidişatı kötü sadece enerji ve petrol satan bir ülke resesyona giren dünyada sallanır yıkılır mı bilinmez ama :) usd/rub hedef 100 diyorlar siz ne düşünüyosunuz

0BeğenmedimŞikayet

WAANTEED ()

Eğer yarın usdrub yükselişe geçmişte bunun 4 sebebi var. 1 mavi cizgi dolar endeksinin yükselmesi. 2 bollinger bandindan çıkan usdrub un yerine girmesi . 3 düşüşün tepki yükselişi 4 yeni bir trend kiriliminda pull back geri çekme yapıp kurulan trend çizgisine tekrar başarısızca çarpması. Yarın izleyin bunu . YTD kendime nottur.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum