Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tskler, sağolun dostlar..
@yca1 bol kazançlar..
Hikmet48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok geçmiş olsun size de değerli kardeşim, hiç kolay değil inan 2 haftadır bizde perişan olduk, bir haber bir telefonun ucunda bir umutla bekler olduk, Rabbim hickimseyi sevdiklerinden ayırmasın..
omer_3838 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yca1 ()Hocam cok sevindim geçmiş olsun maşallah :)
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hikmet48 ()Geçmiş olsun gozunun aydin olsun
1BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Amin üstadım gerçekten kolay değil. Bugün az önce 10 aylık kızım anestezi ye girdi. 1 saat ayrı kaldım. 1 asır gibiydi valla. Şimdi çıktı çok şükür
0BeğenmedimŞikayet
omer_3838 ()Üstadım çok sevindim gözün aydın olsun. Asıl hedef bu işte babaya kavuşmanız. Burda ki hedefler dünya malı sadece:) Allah a şükürler olsun. Tekrar geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Selam dayi, çok tşk ederim sagolasin bizlerde çok sevindik, şuan gayet iyi durumda olduğunu öğrendik..
bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()çok sevindim dostum
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bugün bütün iyi haberler üst üste geliyor sayın @_osman_ kardeşim çok sağolun..
@cheffikretfidan çok tşk ederim Chef, Rabbim hickimseyi sevdiklerinden ayrı bırakmasın inşallah..
_osman_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_osman_ ()Hocam gözünüz aydın inşallah daha güzel haberler duyarsınız Allah'tan acil şifalar diliyorum saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşkler değerli dostlar, dileklerinizi ve dualarınızı bizide kattiginiz için Allah razı olsun sizlerden .. @Özgür_çocuk @H2R @Vakin bol kazançlar..
Dolp_hin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vakin ()Üstad Allah tez zamanda tam şifalar versin.
0BeğenmedimŞikayet
H2R ()Gozun aydın kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Özgür_çocuk_ ()Acil şifalar dilerim. İnşallah tez zamanda iyileşir aranıza gelir.
1BeğenmedimŞikayet
Dolp_hin ()Gözünüz aydın, Allah yardımcınız olsun...
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tskler, çok sağolun değerli arkadaşlar, @Rvthknaslan @Maney @Onur13 Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı, tuttuğumuz oruclari, zekatlarimizi kabul etsin dostlar ve, tüm sevdiklerimizi yanıbasımızda olmasi dileğiyle inşAllah..
FBulut01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onur13 ()Ne güzel haberler. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz
1BeğenmedimŞikayet
Maney ()Çok sevindim hocam rabbim bütün hasta kullarına ramazanı şerifin yüzü suyu hürmetine sağlık sevdiklerinle mutlu bi yaşam nasip etsin
1BeğenmedimŞikayet
Rvthknaslan ()Biran önce Allah aranıza döndürmeyi nasip etsin..
1BeğenmedimŞikayet
FBulut01 ()Daha da iyi olur inşallah. Allah tekrar yaşatmasın, uzun ve sağlıklı bir ömrü olmasını dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşk ederim Cengiz bey, Rabbim tüm hastalara şifa vermesi ümidiyle inşAllah.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..
Cengiz1968 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok sağolasin değerli kardesim, hepinizden Rabbim razı olsun..
Mehmetbjk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cengiz1968 ()Çok güzel haber. Çok sevindim @CoDeX© Bey... En kısa sürede taburcu olması dileklerimle allah şifa versin. :)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İnşallah uyandırmışlar ilaç asamasindan yemek yeme ve normale dönme aşamasına yavaş yavaş geçeceklerini belirttiler..
@Black2004 dünyada ki en önemli nimet sağlık gerisi önemli değil sağlık olmadıktan sonra paranin ne önemi var ki..
_Mechanical_Engineer için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mehmetbjk ()Gözünüz aydın allah şifa versin
1BeğenmedimŞikayet
Black2004 ()Amin kardeşim. bavaniza acil şifalar versin. Para kazanılırda, sağlık çok mühim.
1BeğenmedimŞikayet
_Mechanical_Engineer ()iyi bayram önü inş taburcu olurda çifte bayram olur size kardeşim.
6BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Çok tşk ederim sayın abim, babadan bugün çok güzel haberler aldık 3. basamaktan 1. basamağa alacaklarini söylediler inşAllah bayramdan sonra çıkışını verirler diye ümit ediyoruz..
Eksk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Günaydın hayırlı işler emeğine sağlık
Baba nasıl oldu