Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()hocam selamlar, bu AU konusunda "biraz dikkat" dediniz, gittiniz ... ne kadar dikkat delim onu demediniz? :) saygılar
Kmlua için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()Takipteyim hocam sizi ... :)
0BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()hafta ortalarında bi haber akışı ters köşe yapmazsa bakalım :))
buhek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()Su durumda 50lere kadar ise donuyorum :)
, tskler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()günlükte kararsız bi görüntü var henüz. ilk eapta 8.43 ler üzerinde kalmalı. 8.55 üstünde görüntü daha netleşir. ben de 8.55 lere ilk etapda bir hareket bekliyorum.. bakalım izliyoruz :))
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()Hocam, nereye kadar bu yukselis olur dersiniz... ... bir gözüm 9. a emir verip isyerinde yapmam gereken seylere odaklansam diyor, ama obur gözüm burdan alamiyor kendini...
1BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()Siz de sağ olun selamlar
0BeğenmedimŞikayet
buhek ()Sagolun hocam, emeginize tskler
1BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()peki süper ozaman rahat rahat konuşayım. :)) grafikteki formasyon çalışır da hedefe hareket ederse ve tabiki kalıcılık sağlanırsa rahatlarız. siz de sağ olun. saygılar.
Pmcz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pmcz ()Hocam merak etmeyin ben bu rakamlardan girmiştim zaten grafik çalışmanızı görünce fikrinizi merak ettim orta vadede emeğinize sağlık
2BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()üstadım 1.2260 üstünde kalıcılık görmeden buy pozisyon açmak riskli olabilir. bu benim şahsi görüşüm lütfen yönlendirme olarak algılamayınız. alın satın diyemeyiz bazan öle durum oluyo ki sırf yanlış yönlendirme olur belki diyerek susuyorum gördüğümü de yazamıyorum. sizi tenzih ederim . çünkü gerçekten burada sadece yorumlara bakıp işlem yapan arkadaşlar var.
0BeğenmedimŞikayet
Pmcz ()Hocam Usd gbp paritesi icin sordum
0BeğenmedimŞikayet
fbfb1994 ()Dün akşam 17:00dan itibaren 8.38 8.40 arası işlem görüyor bu saate kadar
0BeğenmedimŞikayet
Kmlua ()üsdadım paylaştığım grafikler saatlik daha kısa vadeli. orta ve uzun vade için beklentim olumlu. ancak tabiki altta 8.25 sonrasında 8.12 ler ihtimal dahilinde. şu aşamada kararsız hareketler var sıkışmalarda bu nedenle oluyor. henüz net bi al sinyali de yok. takdir sizin tabiki. saygılar. hayırlı günler.
0BeğenmedimŞikayet
Pmcz ()Orta vadede bu rakamlardan girilirmi acaba