Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
MyDolar ()Bi atamadı ons 17,20 üstüne
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Riskli biraz
Emrecelik14 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VarYemezing ()Saat kaçta
Hakanhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akms25 ()Piyasaya para surucez açıklaması gümüş yükseltir mi
Hakanhan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emrecelik14 ()Ustat benimde var 3.78 den 350 gibi bi zararina ciksakmiki iyi durmuyor bu
0BeğenmedimŞikayet
Aktif12 ()Senle beraber bende aldım çıksakmi kararsızım.
0BeğenmedimŞikayet
FİRARİSATLER ()Hocam üçgendeki durumu gordum flamalada iniş ve çıkış nasıl oluyordu. Ters flamada bir flama boyu kadar asagimi duser. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Grafikte tam noktasından dönüş verdi dikkatli ol kardeşim
ÖNDER80 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakanhan ()Akşama powell konuşacak gümüşde olanlar konuşma içeriğine dikkat etsinler!
0BeğenmedimŞikayet
Doktorcivanım83 ()Sayin hocam aklınız da ni rakam var mi alim icin
0BeğenmedimŞikayet
ÖNDER80 ()Hocam aman full. gumuşe gectik ama. Asyadan bi alim daha bekliyorum
3BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()3.7530 formasyonun çalışması için teyit seviyesidir hocam. Bilgilerinize.
https://altin.in/bildirim
@TAF_Soldier teşekkürler
Bu rakamın kırılması durumunda aşağı hareket ihtimali oldukça yüksek. Gap var ve günlük grafikte bollinger bandının üstünde. Riskli biraz . Bayrak direği 15 kuruş. 3.60 a tekabül ediyor formasyonu yaparsa
arden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Hayırlısı olsun hocam rast gelsin yapacak bisey yok bilinmez ama valla sizinki iyi cesaret tebrik ederim ben satacam derken canım çatlıyor birileri satarken birileride alıyor piyasa çok acayip bu rakamlarda çok kişi zarar etmişti vade sorunuz yoksa ellebtte üstlerine kat vede kat atacak zaten nacizane
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Kardeş zarar kes yaptım evet bunu zaten söyledim yapar yapmaz. Fakat grafikte ters flamayı az önce gördüm
Rauf_Amca için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arden ()Şimdiden zarar kes tavsiye edermisin beklemyimmi
0BeğenmedimŞikayet
Rauf_Amca ()Düşüş öngördüğü için tamamen çıktın sanırım hiç parça kalmadı mı
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Saatlikte ters flama görünüyor dikkatli ol
arden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
arden ()Hocam 3.7750 bir parça aldık riskli bir alım oldu beklemedeyiz bakalım
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Sabah girdim. Az karla stop emri devreye girdi. 3.78 3.79 3.80 3 parca girdim. 5 yada 6 kuruş zarara çıktım. Şuan bekleme ne olacağını görme tarafındayım
Semiheses için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Hocam siz gümüşe girdinizmi bugün
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Ihtimali var. Temkinli hareket edersek zararı minumum yaparız
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Günlük grafikte bollinger üst bandı üzerinde büyük olasılık bu band içine girebilir. O zamana kadar izlemekte full işlem açmamakta fayda var.
0BeğenmedimŞikayet
Semiheses ()Aynen öyle hocam yukarı atamazsa ilk test edeceği boşluk 16.850 gözüküyor arkası 16.650 ytd siz nasıl yorumlarsınız
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()15 kuruş yaklaşık 3.86 ile 3.71 arası
karadag26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karadag26 ()Direk boyu kaç olur hocam