Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()@Aytaç_fb41 hocam 5 no lu grafikte 1. destek noktasini belirleyip direk mi ciziyoruz veya 1. destek 2. destek ... diye belirleyip sonra bu destek noktalarini birlestirerek mi ciziyoruz? Mesela hocam ben yine 5. grafikte destek noktalarini bulup cizmeye kalktigimda sizin grafiginize neden benzemiyor:( nerde hata yapiyorum bulmaya calisiyorum hocam
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim Müge hanım faydalı olmasını dilerim saygılar.
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()@Aytaç_fb41 hocam yine acik, net ve anlasilir bilgilendirme yapmissiniz, ben derse katilamadim simdi bakabiliyorum, grafik cizmeye calisirken genelde boyle sekiller cikiyordu, simdi ne oldugunu biliyorum sayenizde. emeginize saglik hocam , saygi ve selam ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
520Es ()Bu arada rica ederim emeğe saygım sonsuz
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
520Es ()Olcağı kesin tabi çalışıp emek dökersem
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Es faydalı olmasını dilerim.
520Es için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
520Es ()Grafik eğitimi elinize sağlık güzel bir girişim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam kısmetten ötesi yok
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hocam bakalım hayırlısı olursa nasip olmazsa kısmet değil deriz.
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()1751 kritik mesajdı hafta içi belirttiğim işte tam da orası kırılma bölgesi :) güzel tespit tebrikler...
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hocam XAU/USD Gam ons da 4 saatlik düşen kalmayı kırılmış gözüküyor kırılım yer 1721 bölgesi gözüküyor ve eğer 1750 üstü atarsa formasyon devam gözüküyor. Hedef 1820 civarlarını hedef gösteriyor yanlışım varsa düzeltir misiniz @Akif44 ve @Aytaç_fb41 hocam. Kontrol edebilir misin yanlışım olmasın. Başlangıç trend bölgesinde 1746 civarlarında gelen trend çizgisi kırılım 1721. Eğitim amaçlı yazıyorum. Al sat için değil. Ydt değil.
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın HanımAğa çok teşekkür ederim faydalı olmasını temenni ederim saygılar.
HanımAğa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HanımAğa_ ()Çok detaylı, güzel bir anlatım olmuş. Üşenmeden herkesin anlayabileceği şekilde izah etmişsiniz. Ellerinize sağlık Aytaç Bey. Varolun. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Gram ons derken sayın @Hayalbaz35 Alçalan takoz derken? acıklarmısınız
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Yau/usd hocam
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Ons/TL hocam
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()yau/usd mi gau/try mi?
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Ellerinize sağlık hocam aydınlatıcı anlattınız. Ekibin dikkatini çekecek bir soru sorum hocam. Bilgisayar yanımda değil ondan kont edemiyorum. Gram ons da Alçalan Takoz Formasyonu mevcut. 4 saatlik yada günlük. Kontrol edebilir misiniz?