Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
ulubey0666 ()AHAHAHAH :))) AH abim ah aduraya harcadım likeleri adaptasyon sürecinden kurtulması için her yorumuna basıyorum limidin doldu diyor; ))
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
7BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Like da vermiyorlar, sadece sorulara cevap vermekle kalıyorum:)
ulubey0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulubey0666 ()abi kıskanıyor kadın ben şahsen mutlu olurum bizler kazandıkça kadın ecnebilerden yana anlamadım ki bizleri zarar da gormesi mutlu edecek :))
2BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Horoz misali dostum:) başka mekandayız. Engele engel.
ulubey0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ulubey0666 ()Onur abi ne varsa bizim altın sayfasında var buranın fesadı ayrı oluyo. Kazancın bereketli olsun abim girmem bu gümüş sayfasına bidaha:))
1BeğenmedimŞikayet
Tarsuslu33333 ()Amin Rabbim sağlıkla yiyebilecek rızık nasip etsin.
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Tarsus şelalesini de çok özledim. Yine eskisi gibi mi? Güzelleşti mi yoksa tersi mi.
Tarsuslu33333 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Boşverdim. duaları çok iyi yapmak lazım. Allah hakkında hayırlısını versin , ne diyim başka.
0BeğenmedimŞikayet
Tarsuslu33333 ()Genellemek istemiyorum ama hatrı sayılır sayıda insan var rızkın hüdadan geldigine muhalefet eden.
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Deseydi ki , jet gibi çıktı, inşallah elinde olanlar güzel kâr ile satsa da sonra jet gibi düşse, hepimiz tekrar alsak. Ama yok.
0BeğenmedimŞikayet
Tarsuslu33333 ()Cok iyi anliyorum sizi umarım hersey gonlumuzce olur.
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Müşterilerinin ucuza mal satmalarını istemiyor , böyle anlayışlı bir banka ile çalışmak herkese nasip olmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Tarsuslu33333 ()Onur bey kuveyt turk marji nezaman duzeltiröngorunuz var mi acaba..
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Kuveyt banka. İkisi de zaten kuveytin.
Pares için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pares ()@Onursallls bu Kuveyt bankami trafeplus mi
0BeğenmedimŞikayet
Kral7714 ()3.5713 gördüm