Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()Akif Dostum Durumlar nasıl Gbp dolar 1.211 e kadar düştü 1.18 e ilerliyor gibi
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
OMERG ()@Akif44 hocam 3. Desteğe gider mi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Murat0310 ()Tesk. ettim hocam ogrenmek istediğim sterlın durumuydu doları az çok takipteyim sterlin den uzak kalmıştım baktım düşmüş daha düşer mi buralar alım yeri mi diye sormuştum hocam .. değerli yorumunuz için tesk. ettim hocam Hayırlı sahurlar hayırlı cumalarınız olsun ...
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam işlem durumunu bana sorma o kararı kendin ver gram altında Aytac hocam şu an detaylı çalışma yapıyor ben yazsam şu an yüzeysel olur gözümden kaçan noktalar olabilir sterlin içinse tüm grafikleri attık hocam sterlin bayağı sert düşüş yaptı tepki yükselişleri yapınca tamam döndü diyemiyoruz 8.40 kırılırsa aşağıda 8.22 ler var kesin konuşmak doğru olmaz kararını ona göre ver
Murat0310 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat0310 ()Hocam gram var biraz ons düşüyor gibi sterline mi girsem yoksa dolara mi gecsem ? Gümüş yüksek şuan alınmaz ama sterlini takip edemedim pek şuan ki 8.46 ıyi mi yoksa iner mi daha .. Tesk. ettim iyi sahurlar hocam!
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ons için yazmıştım hatırlarsan gram altına hiç bakmadım Aytac hocam gramda olduğu için o nasılsa yazıyor dedim
Ekopast için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekopast ()Hocam yoruldunuz son yorumunuzu da altın grafiği varsa üstünde çalışma yaptığınız .. olumlu demiştiniz ama dolar endexli düşüş düşünürsek?389 TL den bindim trene
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sterlin gümüş öyle yükselişe geçtiğinde birkaç günde acısını çıkartırlar yeterki panik işlem yapmasınlar
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Sağolun hocam çalışmazsa güzel canınız sağolsun. Çok yardımınız dokundu bize.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Aynen öyle hocam. Bu piyasada sterlin ve gümüş favorim. 3 ay tersde kaldım sterlin de 4 ay bütün ayların acısını çıkarmıştı. Şimdi tersde kaldığım gbp için hiç üzülmüyorum nede olsa karı verecek.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sterlin sert hareket eden para birimi öyle olmasa dolarda olurduk aradığımızda bu değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun yeterki yazdıklarım kesin bilgi kesin olacak diye algılanmasın sende bilirsin hiç bir formasyon yüzde yüz çalışmaz tam çalıştı dersiniz başarısız olur sadece öngörü yani hava durumu tahmini gibi düşünülsün istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hocam o naktayı sabırla bekliyorum. Çünkü nasip olursa güzel yer olacak. En çok düşen para birimi gbp bunun tersi olacağını görmek şart. İnşallah yanıltmaz bizi.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hocam sağolun emekleriniz için bizi aydınlatıyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam 3 destek noktası verdim her destekten tepki beklenir birinci destekde gelmedi ikincide geldi üçüncü destekte de dönüş beklenir artık
Gokhan3918 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hayırlısı olsun daha dip bölgeler var sabret dipten alırsın inşallah. Bende zarardayım hiç bakmıyorum ne kadar zararda diye yükseldiğinde o seviyeler geldiğinde bakacağım. Parite de yapabilirsin
Gokhan3918 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Aynen hocam alçalan kamadaki değerler onlardı dikdörgen formasyonu şu an görünüyor bozulursa yapacak bir şey yok. elimizde yükselen üçgen kalır. ama şu anda iki formasyon var elimizde anlaşma olursa dövizler bir düşüş daha yaşar her ne olursa olsun yüzde elli düzeltme yerinde dönüş beklenir en kötü ihtimal yüzde 61 olan yerde dönerler bu kadar net yazıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Gokhan3918 ()Hocam 3500 zararla zararkes yaptım iyimi ettik kötümü ettik bilemedim biz bozduk 8.42 den smdı cıkmaya başladı işe bak
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hocam yanlışım varsa düzeltiriz, kama formasyonuz da dip 1,2170 seviyesiydi. Bugün 1,2167 den döndü doğru anladım herhalde. Sterlin destek verdi evet usd sanki destek vermeden swap açıklaması gelebilir gibi gözüküyor. paritede dikdörtgen formasyonu şu aşamada dip bölgesi de miyiz acaba? Teşekkür ederim hocam sizinde yoruyorum...
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun
howmuch_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
howmuch_ ()Akif hocam, yine bu akşam, her akşamki gibi okadar net ve guzel açıkladınız ki, çok teşekkürler elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun şu ana kadar sorun çıkmadı alçalan kamada 1.3170 di dib bu gün 1.3167 lerde döndü kama kırılırsa yukarı döndü diyebiliriz şimdi dikdörgen formasyonu oluştu. inşallah bozulmaz diyelim sterlin ikinci destkte tepki verdi dolar tl daha ikinci desteğe gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Ellerinize sağlık hocam şuan sizin formasyon çalışıyor. Pate geçiş yapsam mı diye düşünüyorum. Swap açıklamasıyla düşüş devamında pariteyi mi yarar acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()olmaz diye bir şey yok. ben çalışmamı yaptım gerisini Allah bilir
Zazaselo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()1.18 i görebilir bence