Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 05:12:55
EUR 36.1750 05:12:55
USD 34.5321 05:12:55
ALTIN ONS $2679.5700 05:12:55

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar daha önce dolar ve sterlin de geri çekilme yerlerini hesapladık çok şükür yanılmadık şimdi sterlin dolarda nerelere kadar yükselebiliriz onun da hesaplamasını yaptık Allah utandırmasın diyoruz şu anda dikdörgen formasyonu hedefi 1.3120 civarı fibbonacı düzeltmesine göre de 1.38 de hedeflerimiz dahilinde yükselen üçgene göre o halde ilk hedef 1.31 ikinci hedefimizde 1.38 civarı diyoruz

Yorumlar (25)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Zazaselo ()

Akif Dostum Durumlar nasıl Gbp dolar 1.211 e kadar düştü 1.18 e ilerliyor gibi

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

OMERG ()

@Akif44 hocam 3. Desteğe gider mi acaba

0BeğenmedimŞikayet

Murat0310 ()

Tesk. ettim hocam ogrenmek istediğim sterlın durumuydu doları az çok takipteyim sterlin den uzak kalmıştım baktım düşmüş daha düşer mi buralar alım yeri mi diye sormuştum hocam .. değerli yorumunuz için tesk. ettim hocam Hayırlı sahurlar hayırlı cumalarınız olsun ...

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam işlem durumunu bana sorma o kararı kendin ver gram altında Aytac hocam şu an detaylı çalışma yapıyor ben yazsam şu an yüzeysel olur gözümden kaçan noktalar olabilir sterlin içinse tüm grafikleri attık hocam sterlin bayağı sert düşüş yaptı tepki yükselişleri yapınca tamam döndü diyemiyoruz 8.40 kırılırsa aşağıda 8.22 ler var kesin konuşmak doğru olmaz kararını ona göre ver

Murat0310 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Murat0310 ()

Hocam gram var biraz ons düşüyor gibi sterline mi girsem yoksa dolara mi gecsem ? Gümüş yüksek şuan alınmaz ama sterlini takip edemedim pek şuan ki 8.46 ıyi mi yoksa iner mi daha .. Tesk. ettim iyi sahurlar hocam!

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam ons için yazmıştım hatırlarsan gram altına hiç bakmadım Aytac hocam gramda olduğu için o nasılsa yazıyor dedim

Ekopast için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ekopast ()

Hocam yoruldunuz son yorumunuzu da altın grafiği varsa üstünde çalışma yaptığınız .. olumlu demiştiniz ama dolar endexli düşüş düşünürsek?389 TL den bindim trene

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

sterlin gümüş öyle yükselişe geçtiğinde birkaç günde acısını çıkartırlar yeterki panik işlem yapmasınlar

Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Sağolun hocam çalışmazsa güzel canınız sağolsun. Çok yardımınız dokundu bize.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Aynen öyle hocam. Bu piyasada sterlin ve gümüş favorim. 3 ay tersde kaldım sterlin de 4 ay bütün ayların acısını çıkarmıştı. Şimdi tersde kaldığım gbp için hiç üzülmüyorum nede olsa karı verecek.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam sterlin sert hareket eden para birimi öyle olmasa dolarda olurduk aradığımızda bu değil mi

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun yeterki yazdıklarım kesin bilgi kesin olacak diye algılanmasın sende bilirsin hiç bir formasyon yüzde yüz çalışmaz tam çalıştı dersiniz başarısız olur sadece öngörü yani hava durumu tahmini gibi düşünülsün istiyorum

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Hocam o naktayı sabırla bekliyorum. Çünkü nasip olursa güzel yer olacak. En çok düşen para birimi gbp bunun tersi olacağını görmek şart. İnşallah yanıltmaz bizi.

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Hocam sağolun emekleriniz için bizi aydınlatıyorsunuz.

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam 3 destek noktası verdim her destekten tepki beklenir birinci destekde gelmedi ikincide geldi üçüncü destekte de dönüş beklenir artık

Gokhan3918 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Hayırlısı olsun daha dip bölgeler var sabret dipten alırsın inşallah. Bende zarardayım hiç bakmıyorum ne kadar zararda diye yükseldiğinde o seviyeler geldiğinde bakacağım. Parite de yapabilirsin

Gokhan3918 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aynen hocam alçalan kamadaki değerler onlardı dikdörgen formasyonu şu an görünüyor bozulursa yapacak bir şey yok. elimizde yükselen üçgen kalır. ama şu anda iki formasyon var elimizde anlaşma olursa dövizler bir düşüş daha yaşar her ne olursa olsun yüzde elli düzeltme yerinde dönüş beklenir en kötü ihtimal yüzde 61 olan yerde dönerler bu kadar net yazıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Gokhan3918 ()

Hocam 3500 zararla zararkes yaptım iyimi ettik kötümü ettik bilemedim biz bozduk 8.42 den smdı cıkmaya başladı işe bak

1BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Hocam yanlışım varsa düzeltiriz, kama formasyonuz da dip 1,2170 seviyesiydi. Bugün 1,2167 den döndü doğru anladım herhalde. Sterlin destek verdi evet usd sanki destek vermeden swap açıklaması gelebilir gibi gözüküyor. paritede dikdörtgen formasyonu şu aşamada dip bölgesi de miyiz acaba? Teşekkür ederim hocam sizinde yoruyorum...

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun

howmuch_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

howmuch_ ()

Akif hocam, yine bu akşam, her akşamki gibi okadar net ve guzel açıkladınız ki, çok teşekkürler elinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Eyvallah hocam sağolun şu ana kadar sorun çıkmadı alçalan kamada 1.3170 di dib bu gün 1.3167 lerde döndü kama kırılırsa yukarı döndü diyebiliriz şimdi dikdörgen formasyonu oluştu. inşallah bozulmaz diyelim sterlin ikinci destkte tepki verdi dolar tl daha ikinci desteğe gelmedi

0BeğenmedimŞikayet

Hayalbaz35 ()

Ellerinize sağlık hocam şuan sizin formasyon çalışıyor. Pate geçiş yapsam mı diye düşünüyorum. Swap açıklamasıyla düşüş devamında pariteyi mi yarar acaba?

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

olmaz diye bir şey yok. ben çalışmamı yaptım gerisini Allah bilir

Zazaselo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zazaselo ()

1.18 i görebilir bence

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum