Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim sizede hayirli bol kazanclar dilerim
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler . iyi calısmalar . bol kazanclar
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Allah razi olsun tamda yapmak istedigimi yazmissiniz ustadim cok tsk ederim anlasiliyor olmak cok hos Allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Dusuncelerimizi harmanlamamızı , farklı türde fikirlerinde bulunduğunu dikkate almamız gerektiğini, bakış acımız ve ufkumuzu genişletilmesi bakımından cok faydalı olduğunu düşünüyorum . likeler de buradaki cay kahve ikramı gibi dusunelim :))) .
Bol kazanclar
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hayirli geceler ustadim ev ne durumda bakiyon mu aldin mi?
01aslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
01aslan ()doğan abiö hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Like onemli degil ustadim biseyler katabiliyorsam bu siteye ne mutlu bana tsk ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ... grafik yanında likelerinizde ikram edildi.
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ne demek ustadim sen bize lazimsin bosver like mike i :) saolasin
Aleladea için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Sağol hocam like bitmiş. Sözüm olsun :)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tsk ederim ustadim zaman ayirmaya calisiyorum diyelim :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()BU grafik guzel olmus . tbrler . elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Pivot rakamlar grafige gore degisim gosterir o yuzden bu sekilde yazdim ustadim 3 ayri saat dilimindekindestek direnc tablosunda goreceksiniz 3 ayri pivot oldugu bunun anlami saatlikte olusan mumlarda orta karar bolgesi ayridir gunlukte ayridir olusan muma gore ve mum kapanislarina gore degismektedir
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Herkesin grafigi farklj olabiliyor ustadim en guzeli saatlik 5 saatlik ve gunluk destek direnc tablosuna bakmaktir alt yorumlarda attim ona sadik kalmaya calisin ins.
0BeğenmedimŞikayet
Aleladea ()Faydalı bilgiler için teşekkür ederiz hocam. Yeni destek bulunduğumuz yer direnç 358 mi? Yoksa bulunduğumuz yer pivot mu?
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Bir ust banda gecis yapmis gorunuyoruz bu olumludur tabi bir haber herseyi batirabilir birbhaber tam tersi herseyi ikiye katlayabilir iki yonlu dusunmek lazim destek direnc tablosuna gore islem yapilmasi uygundur
Buğra11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Buğra11 ()abim yorumunuz nedir Grafikten hiç anlamıyorum Ayrıca emeginiz için teşekkür ederim