Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()Bu grafik şans mı sizce onsun buralara gelmesi ve tarih 14 mayısda yayınlamışım teknik budur
1BeğenmedimŞikayet
isayk ()grafik güzel çalışmış 2000
isayk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()bu işte bir anormallik var ama çözeceğim
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()Flama hedefi 2050 gösteriyor
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Ben bekliyorum. Aynı gorusteyiz. Zaman siniri olmayana çok güzel ekmek yedirir.
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Bu grafikte kaç gösteriyor kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()Bakalım görelim bu benim yorumum yatırım tavsiyesi değil
USD6666 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Udde ()Bu saatten sonra öyle bir şey olabileceğini düşünüyormusun? Şu zamanda Bence 1000'lere düşmesi sadece hayal olabilir, en fazla tekrar görebileceği rakamlar 1.600 değerleri olabilir sonra tekrar yükseliş olur. Altın beklersen kazandırır her zaman AL - SAT'cılar için söylemiyorum.
Sadık_umut için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sadık_umut ()2011 2013 yillarinda 1921ons 1046 indi fazla kendini kaptirma derim
Udde için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Udde ()2000'görecektir tabiki beklemek ve sabretmek gerekir, ons hiç bir zaman üzmez hiç bir zamanda aşağıya inmedi inmeyecektir de düşüncem. 2021'de güzel kazançlar gelecektir buna inanıyorum.
USD6666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USD6666 ()Hayalle yaşayanı gerçekler üzer ... ! Parayı bilmiyor onlar orta vadede 2000 üstü imkansız piyasaların en zor zamanında bile 1800 u göremedik gittikçe iyileşen bir ortamda altına talep giderek azalacaktır borsa yada petrolde yükselme hareketleri başladı bile
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()flamanın asıl hedefi 2050 dolarlar gözüküyor orta vade
0BeğenmedimŞikayet
isayk ()Bunun hedefi zaten yukarisi olur her zaman. 100 $ yukari hedefi
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Ufukta yukarısı yokmu