Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
suavi ()Sat verecek o zaman hocam
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()3.80-4 arası beklentim.
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Ne kadar bekliyosunuz hocam sene sonuna tahmini
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sene sonu ve sonrası
es_ank için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Uzun vade ortalama Nekdar bir zaman
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Uzun vade düşünenler için buralar ucuz bence. Tabii yine siz bilirsiniz.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ahmetanka ()Gümüşün Fizikisini istemeyin, demenin bir başka yolu gibi..?
furkanmemıs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Hocam tl de olanlar aldımı bilmem amma ben 3,41 lerı bekleyip 3,46,3,47 den almadim. Geçenlerde 3,36 den düşmeden yukrı gittı. Bugün de 3,46 dan yukarı gider mi bu şimdi. 70 tl. 382 ki rakamdan altin nasil olur alinirmi yada burdan gümüş almak dahami avantacli. Pek al sat beceremem. Yıl sonu 4 ler bekleniyor. Burdan alip köşeye koysammı.
0BeğenmedimŞikayet
furkanmemıs ()Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Ben ağaçlı bankadan fiziki gümüş almak isteyenler için bilgi vermek istiyorum. Ağaçlı banka fiziki olarak gümüş vermiyor gibi bir şey. Teslimat için 5 tane şartları varmış.
1. ) 50 kg. ve katları olarak işlem yapılıyor.
2. ) Kıym. Mad. ve Emtia Birimi onayı gerekiyor.
3. ) Külçe ve Gr. olarak teslimat yok. Sadece Granül olarak çuval içinde teslimat yapıyorlar.
4. ) Gümüş geri getirildiğinde kabul edilmiyor.
5. ) Ist. için teslimat ücreti 80 USD KDV
Bilgilerinize...
0BeğenmedimŞikayet
Anatolia_49 ()Bize lazım olan 3.50 üzerinde kapanış 4 saat likmi günlük mü?
0BeğenmedimŞikayet
metöz ()üstad sterlin için ne düşünüyorsun sanırım 8.63 stop koymustun uzun zamandır 8,58 de kaldı alınırmı buradan az mıktar.
3BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()3.50 üzerine çıkarman lazım hocam. Yoksa Japonlar satar bunu.
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()3.46 hocam desteğimiz.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()usta 1 destek daha bulsa üstüne atar tekrarda gecikiyor destek :) 1 adet trendi kırdırıyorum o senin işine yarar kırdırabilirsek :)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Rakam olarak 3.47 mı takip edelim hocam. Destek orası mı