Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0773 04:42:46
EUR 37.0377 04:42:46
USD 34.3546 04:42:46
ALTIN ONS $2701.1650 04:42:46

Grafiği gönderen: HYL

⭐⭐HYL ()
Dolar
usd Grafikler 1

Super Trend=Ana trend yönü

4H
Ana trend yönü aşağı, hala düşüş gözüküyor.

YTD
Bol şans dilerim

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Merhaba, ben teşekkür ederim. Yok estağfurullah bizim öyle komplekslerimiz yok. Büyüklük, hocalık anlamında hiç yok zaten.

Trendin çok fazla aşağılara ineceğini sanmıyorum. Bir düşüş olur, ama ögle aman aman derinlere gideceğini sanmıyorum.

Diğer sorunuzun ikinci alternatifi bence daha doğru gibi. Ben bu düşüşün çok daha profesyonelce yönetildiğini düşünüyorum.
Hem 7,26-7,27 düzeltmesi ama aynı anda da merkez müdehalesi üst üste denk getirildi diye düşünüyorum. Yani bir taşla iki kuş gibi gibi. Şahsi fikrim bu şekilde.

Dünya_işi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dünya_işi ()

Merhaba, Öncelikle detaylı yanıtınız için teşekür ederim. Sorumun zor oduğunu biliyordum, ama herkese bu soruyu sormam :) Sizi izlemeye devam ediyorum. Dolarda bugün kritik süreçte olduğumuz kanaatindeyim. Yukarı trend bitti ve 6,40 lara yolculuk başlangıcı mı yoksa 7,26 düzeltmesi midir bugün veya yarın netlik kazanacağı görüşündeyim. Saygılarımla

HYL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Güçlü mumları ben boyamıyorum :)
Düşüş olunca, onlar kırmızı kendi otomatik geliyor :)
Henüz üstün yeteneklere ulaşamadım :)

Guclu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Teşekkür ederim. Bol şanslar.

Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Merhaba.
"Tam olarak nereden döner, bu değer kaçtır" sorusunun cevabını arıyorsunuz. Eğer bunu bu kadar kolay bilebilseydik çuvalla para kazanırdık :) Zor, gerçekten bilmiyorum. İndikatör işaretlerine bakarak aşağı dogru iniş devam ediyor veya trend yonu yukarı doğru döndu, fibo destek ve direnç seviyeleri bunlardır şeklinde bilgi verebiliyorum. Keşke sorduğunuz gibi nokta atışi dip ve tepeleri bilebilseydik. O zaman terste bile kalmaz her işlem de süper karlar elde edebilirdik. Ben bu kadar bilebiliyorum. Daha iyi bilebilenler yanılma payı olmayanlar bulursam en dikkatli takipçisi olurum.

İyi akşamlar dilerim.

Dünya_işi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dünya_işi ()

Merhaba, cevabı gereken soru ne kadar aşağıda yolu var? Bunun ile ilgili yorumunuz var mıdır? 6,80 lere kadar uzanır mı? 6,94 lerden trend tekrar yukarı döner mi? Bu konuda çalışmanız var mı? teşekürler

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Ellerinize sağlık.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum