Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
HYL ()Al, SAT, TUT işlerine karışmak doğru olmaz. Sitede de cezai yaptırımları var zaten. Benim tahminimce 7 -6,99 seviyelerine kadar inecek gibi gözukuyor. Sonrasına ve grafiklerdeki indikatörlerin durumuna bakmak lazım. Ülkenin ekonomik durumunu göz onune alırsak yapılan mudehalenin etkileri de bir yere kadar indirebilir. Sonrası tekrar yuükseliş olabilir diye düşünüyorum. Yukardaki kararları kendinizin alması daha doğru. Birde süre açısından durumunuz önemli. Ne kadar bekleyebileceğinize veya ne zaman TL ye dönme ihtiyacınıza bağlı değil mi?
İyi akşamlar bol şanslar dilerim.
Akrep06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akrep06 ()Siz napardız desem daha doru ol ak sanırım
Akrep06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akrep06 ()Hocam son bişey daha 7den aldıgım 25bin dolar var sizce bekleyimi su an kafa kafaya neredeyse.. Sayvılar
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Oldafade ()Güzel çalışmalar, emeğinize sağlık. Fiyat kraldır diyelim her zamanki gibi ve fiyatları izlemeye devam edelim.
HYL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Merhaba,
Doğrudur. Bu nedenle birden fazla indikatör grafikleri paylaşıyorum. Mesala Bollinger MACD RSI üçlüsünde 4H grafikte MACD nin aşağı yönlü kestiği gibi yukarı yönlu kesme eğilimine dönmesi bizim için işarettir veya EMA larda 4 Saatlik grafiklerde EMA9 un EMA 21 yukarı yönlü kestiğinin belirmesi gibi durumlar bizim için yükseliş işareti olarak değerlendirilebilir.
Dolayısıyla diğer indikatörlerden de durumu teyit ettirmek gerek, onları da izlemek gerek.
YTD
Bol şans dilerim.
Oldafade için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Merhaba,
Süper Trend indikatöründe Kırmızı çizgi hala üstte ve mavi çizgiyi aşağı yönlu kesmedi. Kestiğinde kırmızı hat yeşile dönecek ve o zaman düşüş trendi sonlandı diyebiliriz. Şu durumda hala ana trend yönü aşağı gösteriyor. Grafik 4 saatlik oldugu için bu bir muddet daha zaman alacak gözukuyor. Bu sure içinde de fiyat mumları kırmızı gelmeye devam edebilir. Veya kısa kısa kırmızı mumlar gelir eğri kesişimi tamalanana kadar bu şekilde yavaş bir şekilde düşmeye devam edebilir diye duşunuyorum. Çunku bollinger bandı çok daralmış durumda bir kılırlma olacak ama bu kırılmaya kadar fiyat mumları kısa gövdeli olarak geliyor. Boyle olunca da al sat işlemeleri karsız ve tatsız olur.
YTD
Bol şans dilerim.
Redstar86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oldafade ()Grafikler gecikmeli çalışır genelde ve yatay piyasada doğru sinyal üretmekte zorlanırlar. Dolayısıyla bu bölgeler dip bölgeler de olabilir. Fiyat hareketlenmesinin yönünü görerek mutlaka teyit edilmelidir diye düşünüyorum. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Redstar86 ()Merhaba hocam bir şey merak ettim 4 h demişsiniz. Sabahtan beri 4 h 3 defa katladı düşmedi. Hala düşüş öngörünüz Kesin mi.?