Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Pdf indiriyor çevirmek lazim dogru diyor
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Aynen neyse birgün paylaşırız belki:))
Albatrosadana için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Siteye atamadık ama Yatırımı olan araştırir bulur zaten. Bi zahmet para bağladığı hisselerin her şeyini araştırsinlar.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Çalışmalarımı telefondan takip ediyorum bende yapacak birşey yok
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Baktın demi tablo güzel hiç uğraşmaya gerek yok bilanço için günlük paylaşılıyor hergun ekleme yapıyor saolsun info
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Keşke ben paylaşabilsem @admin rica etsem?
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Kardeşim indirdim ama pdf dosyası paylaşılmiyor. Onunla uğraştım ama telefonum donuyor.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bende telefona indirdim zaten sadece tablo ama faydalı bi indir sonrada burada paylaş sana zahmet (info bist 2020 kar zarar tablosu)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Telefondan giriyorum ben. Pc yok. arada ilgimi çekenleri atıyorum böyle
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Şirketlerin tek tek bilancosundan bahsediyorum genel değil kardeşim yine de sağol. Benim dediğim a şirketinden z şirketine kadar 2019 1 2020 1 2019 4. Çeyrek 2020 1. Çeyrek karşılaştırılmalı tablo %lik dilimlerde var google yaz 2020 3 bilanço tablosu yaz çikar kardaşim
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Alt yorum @Alton