Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Sıfırdan ziyade -025 diye duydum
İso19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İso19 ()Banka hep sıfır para veriyor
Mehmet1923 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Koronavirüs hasarını en aza indirmek icin muhtemelen para basıcaktır, bu uzun dönemde doların sert yükselişini bir nebzede olsun bastırır bence fakat para basmak demek kısmen parayıda değersizleştirmek demektir buda onsun atesinide düşürür
Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Eyvallah dostum
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Tsk ederim
El_Dorado_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Üç ülke söz konusu Japonya Çin ve katar kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()He tamam Amerika' 3 trilyon dolar ek paketi nasıl etkiler yeni bi paket daha açıklıyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Anlaştı demedim duydum sadece, anlaşma yok henüz
Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Çin'le anlaşmışmı Türkiye haberi nerden aldınız
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet1923 ()Swap ne zaman kiminle? çindi galiba?
sigortaci70 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sigortaci70 ()Buralarda destek arıyor swap anlaşması olursa aşağıya. Swap olmazsa muhtemelen tekrar önceki seviyeyi test eder
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()beklemeye devam
Kbnl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
babaalo ()Ama bende bi düzeltme bekliyorum sadece destek direnç lerde parca alıp satiyom
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kbnl ()Benimde beklentim o yönde bakalım nolcak full tlde bekliyorum şu an
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()küçük yatırımcıdan bahsetmiyorum..
babaalo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()düzeltme bi başlasa nerelere gelebileceginide söyleriz ama satamadılar ağalar malları heralde 1 aydır tutuyorlar buralarda hayat normalleştikde herşeyin fiyatıda normalleşmeye başlıyacak şuanki fiyatlama kalıcı bir fiyat olamaz..
0BeğenmedimŞikayet
babaalo ()200-250 den alan al satci 330-340 da inmiştir. Kalan %15 vardır yoktur
0BeğenmedimŞikayet
Kbnl ()Yalnız bu mükemmel bi tespit çok teşekkür ederim çok tatmin edici bir yorumdu benimde normalde beklentim düşüş yönündeydi çünkü 330 ile 390 arasını bir anda tırmandı o arada boşluklar var doldurması lazım o yüzden düzeltme kaçınılmaz zaten ama ne kadar çekilir orası belirsiz
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()büyük yatırımcının mesela 200 ile 250 lira arasında almış oldugu altını 380 - 400 lira arasından satış yapıyor fiyatıda arada yukarı ataklar yaptırtıyor ki uçuyor kaçıyorcular daha kolay mal alsın diye bu benim tecrübem ile edinmiş oldugum kendi fikrimdir belkide yanılıyorum ama grafikdeki kanalın üstüne atmadıgı sürece benim yanılmadıgım yakında ortaya çıkar. saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Kbnl ()Mal dağıtıyor derken sizide yoruyorum hocam kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()Cümlemizden razı olsunn
LEYSA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben tam 3 haftadır buraların yükseliş için doygunluga ulaştıgı fiyatın yoruldugu ve biraz dinlenmek için alt desdeklere inecegini düşünüyorum ve bunun ile ilgili paylaşımlar yapıyorum ama ısrar ile düşmüyor şimdilik ama yükselmiyorda çünki bence mal dagıtılıyor.. YTD
0BeğenmedimŞikayet
LEYSA ()Emeginize sağlık Allah sizden razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Kbnl ()Beklentiniz hangi yönde kesinlikle yatırım amaçlı sormuyorum sadece grafik yorumcularının görüşlerini merak ettiğimden
0BeğenmedimŞikayet
___deniz___ ()Daralan üçgen :))
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()hangi üçgen?
___deniz___ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___deniz___ ()Üçgen ne zaman kırılacak