Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
zararbaz ()paritenin gunluk grafiginde, ikili dip gibi bir durum ortaya cikmamis mi hilal hanim?
sanki daha da cikacak diye yorumlayabilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@Diyar_ arkadaşım,
Doların çökeceğini söylemelerine gerek yok... Yaşıyoruz=)
Alt yorumda 8- 10 gün önce paylaştığım bir grafik ve notlar var. O gün belirttiğim sarı kanala girdik. Bu kanalda kalacaksak ki bu fikrim daha ağırlıklı, o bölgede gösterilen her hareketi olağan karşılarım.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@karahilal arkadaşımızın 7 gün önceki, DOLAR grafiği alt yorumdadır,
biraz geç de olsa görmekte yarar vardır.
benim notum; sizin siyah çizgili düşey yükselen kanala zaten girmiş durumdadır,
aynı kanalı ben yatay olarak düşünmüştüm,
2. 6468 den beklediğim tepki olmazsa, sizin düşey kanalın alt çizgisini izleyeceğim,
çalışmanız için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@yellen arkadaşım rsı bazen boyun büksede bizden önce biz göremeyiz. Alt yorumdaki gibi...
Rsı, ccı ne yapsın?
0BeğenmedimŞikayet
İNDİKATÖRCÜ ()böyle bir grafik (çalışma) ancak tebrik edilir
1BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@FYPOX4
alttaki grafikte "dolar düşecek" fikrimin yeni olmadığını belirtmiştim.
Yanıldığımı da belirttim.
Yine yanılabilirim.
=)
0BeğenmedimŞikayet
algı ()2015 itibari ile yuksrlen trendde suan duzeltme olarak bu grafikte 2. 66**goruyorum suan daha aşamasını goremiyorum
1BeğenmedimŞikayet
giryan ()hocam usd ortadaki yuvarlak kısmamı çekiliyor.
0BeğenmedimŞikayet
algı ()Grafik calisman muhtesem. faiz indirimi olmadi aslinda olmasi gerekdigi yere geldi. Cumadan itibaren bende dusus bekliyorum hatta 2. 69lardan almayi dusunuyordum. alislarimi dahada kucuk miktarda alicam
0BeğenmedimŞikayet
serdar6055 ()elinize sağlık. eğer fed haziran için sinyalleri azaltırsa belirttiğiniz sarı kanala girme ihtimali yüksek.
1BeğenmedimŞikayet
yörük ()Yakın zamanda haziran ayı için 2. 80 grafiği yayımlayıp aynı duayı ederek sonlandırmıştınız. Ben de bir duada bulunayım. Dilerim şaşıranlardan olursunuz.
Bu taşlama değildir. İyiniyet göstergesidir.