Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
altın113 ()onumuzdekı hafta gramda düşüş mu olur sızce
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Şu an 389 altı kapanışa daha yakın duruyor.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Merhaba bu notlarınız hala gecerlimi dikkate alalım mı? son durumu anlamaya çalışıyorum ons ve gramda? tsk
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Bu kacinci dalga hocam gramda tskler
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()Şimdi okudum hocam ben çıkmak. icin 400 hedefim vardı onun için sordum teşekkür ediyorum kesinlikle Ala demeniz :))farkındayım hocam zirvelerdeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()elinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
Şeker_kız_Candey_ ()Emeğine saglık Hocam
0BeğenmedimŞikayet
Snsln ()Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Sinan35 ()Emeğine sağlık
4BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Az önce yazdım gram açıklama, Al- Sat'a karışmam bu sevyelerde, AL'a hiç karışmam, beni bilen bilir son zirvelere yakın yerlerde hiç bir zaman AL önermedim.
my_life için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ural05 ()Ben bıktım beklemekten Pazartesi ful girdim
Irresistible17 için cevaplandı (yorumu göster)
18BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gramın günlük grafikte 402,58 e iğne attığı görülmektedir ancak 4h de en fazla 396,48 e dokunduğu görülmektedir.
Bir önceki gram paylaşımımda 403,60 a kadar olan yükselişlerin Boğa tuzağı olabileceğini paylaşmıştım, günlük grafikteki 402,58 i grafik gerçekleşmiş sayıp ona göre hareket etmekte sanırım, grafikteki günlük ve 4h arasındaki bu farkı çözemedim neden kaynaklı bu sürekli var çünkü, bilen biri aydınlatırsa memnun olurum.
Gram 4h de 389,795-396,16 aralığına sıkışmış durumda, 396,16 üstünde 4h kapanış yaparsa dün iğne attığı 402,58 i , 389,795 altında 4h kapanışı yaparsada 384,06 hatta 383,50 leri test etmesi muhtemeldir. 1h ve 15 dk. lıkta yön aşağıdır şimdilik.
FİNANCE_TURKEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Irresistible17 ()full girişe uygun mudur? 392.70 altında şuan.
0BeğenmedimŞikayet
reprezantbey ()Hem hocam hem hemşerim merhabalar :) gram altındaki Max beklentin nedir ? Buralardan alip beklenir mi ? Teşekkürler @tarbaz5101
0BeğenmedimŞikayet
Sercan190777 ()Tam olarak açıklarmısın ne demek istediğini
Mhmmd16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
my_life ()381 destek 406 dirençli diyor hocam kısa açıklama yazsanız keske grafik ten anlamayanlar için olmazmi emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Ginyalî ()Grafik bize ne anlatıyor bunu aciklasaniz
0BeğenmedimŞikayet
Mhmmd16 ()Katılıyorum usta
0BeğenmedimŞikayet
nasipsizhasip ()Mum kırmızı da dimi üstad. Yani 392 kırması halinde yukarı yönlü?
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Ne söylüyormuş?
FİNANCE_TURKEY_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FİNANCE_TURKEY_ ()Senin dillerin ne söyler kral:)