Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
alpkizi ()Bazen o da sapıtıyor ama :)
UÇAK3363 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
UÇAK3363 ()Insallah duzelir.. Kuveytte cok daha iyiymis.. Tfx te sorun var.. Boyle makas mi olur.. Resmen bugun size ekmek yok isinize bakin diyorlar..
alpkizi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Al_sata_nerden_bulaştık_ya ()Valla kardes oyle ya
0BeğenmedimŞikayet
alpkizi ()TL de kaldım diye kızmıştım kendime. Eğer gümüşte olsam sinirden ölürdüm
UÇAK3363 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Parlıament34 ()Çok teşekkür ederim.
_ALT1N_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_ALT1N_ ()Genelde anlik olmamakla beraber geliyo
Parlıament34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Parlıament34 ()Uygulama kapalıyken zil sesi falan çalıyormu?
_ALT1N_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_ALT1N_ ()sola dogru kaydır gumüş fiyat cizelgesini oradan alarm kurabilirsin
Parlıament34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_ALT1N_ ()evet patlatır
Diriliş0636 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nightmare116 ()Çok tehlikeli.
Ama günü kapatmadan da normalden fazla makas vardı tüm emtialarda 600 gibi gördüm.
Kapanış öncesine göre normal ama tabi ki çok çok anormal bu rakamlar. Hadi hareketli zamanlarda 300-400 yapıyorsun ekranı kapatıyorsun uygulamadan atıyorsun onu anladık da bu nedir böyle
0BeğenmedimŞikayet
Diriliş0636 ()ck kotu. stop koymaya gelmez
Nightmare116 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nightmare116 ()Sistem açık satar anında
0BeğenmedimŞikayet
UÇAK3363 ()Aynen oyle.. Ama bi sorun var...
0BeğenmedimŞikayet
Parlıament34 ()Tfx de alarmı kuramadım bur türlü yardımcı olabilir misiniz? Fotoğrafta 8 tane alarm gördümde :)
0BeğenmedimŞikayet
Diriliş0636 ()hemso. atiyorum.3.44 stop girdim.. bu makas stop patlatiyomu
0BeğenmedimŞikayet
alpkizi ()Dükkanı kapatın gidin diyorlar.