Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()İnsallah hocam beklemedeyiz :)
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Seres ()Cevabınız için sagolun hocam. Allah razı olsun bilgilendirdiginiz icin
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()biraz daha bekleyeceğiz hocam 1.31 ve 1.38 hedeflerim var oralar gelince satarız
Seres için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seres ()Sayın hocam sizi yormak istemem ama bilginizden faydalanmak isterim. Parite 1.2330 altına inip ters bayrak formasyonunun belirttiği değere gelirse paritenin max çıkış değeri değişir mi. Yoksa çok daha aşağısı varmı? 1.26 'dan 2 senedir tersteyim. Parite 1.35 geldi ama ben borç vermiştim işlem yapamadım. Şimdi elim kolum bağli
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Aynen öyle hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah Aytac hocam sağolasın çok şükür iyiyiz. kimsenin tavuğuna kış demiyoruz
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Hocam nasılsın görüşemiyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()parite inşallah yükselir diyelim ama dövizler buralarda dönmeli yoksa gerçekten sıkıntılı olacak
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()İnşallah düşmez hocam. Ellerinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()ve teknik bilgi diye ekleyelim
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Bu yuzden ilk kural sakin olmak sayin hocam, gerisi mantik ve makul olmaya kaliyor
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam en doğrusu işi öğrenmen olacak bak biz burada ne kadar kendimizi parçalasakta birileri panik havasında etkilenip sattılar tl de bekliyorlar işlem yapamıyorlar ben her zaman bu ekranda olamam. kurda boynun niye kalın diye sormuşlar? kurt kendi işimi kendim yaptığım için diye cevap vermiş
1BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Sayin hocam 'sakince izliyoruz' derken sizin cumleniz aklimizda olarak demistim:) yoksa arka planda araniza katilmak icin gayret ve calisma halindeyim:)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam sağolun siz sakince izleyin aferim size
1BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Sakince izliyoruz sayin hocam emeginize bilginize saglik:)saygilar