Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
AKINCI1979 ()Maalesef bizde gram iki faktöre bağlı biri ons diğeri dolar... Dolar genelde ülke dinamikleriyle, siyaset ile, manipülasyonlarla vs. ons ise küresel risklerle ve büyük ekonomilerin tavırlarıyla şekilleniyor.
hasandh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hasandh ()Dolar nasıl altın karşısında stabil kalıyorsa TL de öyle kalsaydı işte o zaman çok güzel gram artardı
AKINCI1979 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AKINCI1979 ()Evet en güzeli gram arttırmak ama en zoru da o. Rüzgar tersten estiği an sıkıntı. Yanlış yerde çıkınca tekrar alınmıyor... Güzel rakamlardan alıp yatmak lazım. Almaya satmaya alışınca ekrandan uzak durulmuyor ve düştüğüne de şahit olunca karın realize edilmesi de gerekiyor...
0BeğenmedimŞikayet
hasandh ()Az olsun öz olsun uzun yıllar sonra tekrar altın işine girdim, zamanında 80 tl den alıyordum gramları, bu işte esas olan altın artırmak galiba çünkü TL her zaman eriyor malesef
0BeğenmedimŞikayet
AKINCI1979 ()Sütten ağzı yanmak böyle bir şey... Uzun süre beklemeyi becerebilseydik 340 lardan gramları çıkmazdım... Terste kalmaktan iyidir.1 sene terstte kalmıştım. Pis bir duygu... az az karı cebe koyuyoruz... Tavsiye ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
hasandh ()390dan satıp 387den tekrar almak nasıl bir duygu ben hiç denemedim
0BeğenmedimŞikayet
AKINCI1979 ()392-393 gelirse çıkmaya başlarım... İki- üç parça var... Düşerse alırız biraz daha
Ufuk_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AKINCI1979 ()Dalgalanmaları ufak ufak hareketlerle kara çevirmek gerekiyor... Çoktandır gramı izliyoruz... TFX emirde 387 yi gördü bir parça aldık bakalım hayırlısı. Sabah 390 dan sattıklarımı yerine koydum.. Daha da düşecek diye alamamak, daha da yükselecek diye satamamak stres yapar... Her çok Az dan oluşur... YTD
0BeğenmedimŞikayet
Ufuk_19 ()Kaçtan çıkmayı düşünüyorsun abi