Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
DövizKARTALI ()Yok gerek yok üstat.
Guclu için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Benim verdiğimi nerden çıkardınız ben tekniki görmezden gelenleri birkaç gün takip ediyorum fikirlerini düşüncelerini hal ve hareketlerini değerlendirdirip son zamanlarda engelleme yoluna gitmeyi uygun görüyorum. Teknik konusunda tezat görüşleri olanlar ve emeğe saygı göstermeyenler çalışmalarımızdan o halde istifade etmesin... Polemik de olmaz, yazdıklarınızı tasvip etmeyen beğenmeyenler de dıslıke verebilir bunu da gözardı etmeyiniz...
DövizKARTALI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DövizKARTALI ()Aytaç bey ben sana 3 like verdim, eleştirdim diye bana sende 2 dislike vermişşin, ayıp değilmi?
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Burçak kardeşim, Allah razı olsun sizin gibi güzel gören ve güzel düşünen arkadaşlara teşekkür ederim... Saatlerce emek verip analiz yapıp ailemizden çoluk çocuğumuzun zamanından çalıp insanlara fayda sağlamaya çalışıyoruz. Emek veren, emeğe saygı gösteren herkese teşekkürler saygılar, istifade etmek isteyen eder istemeyende kendi bilir çok fazla söylenecek birşey yok her daim gönlünüze göre olsun inşaAllah bol kazançlar dilerim saygılar.
Burçak60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fenr ()Yaw bu kadar nankör olunmaz. Değerli hocam o kadar emek vermiş ve veriyor bilip bilmeden nasıl konuşuyorsnuz. Bu mübarek ayda çok bir şey demek istemiyorum ama daha dikkatli olun ya da konfor tuşunu kullanın.
1BeğenmedimŞikayet
Burçak60 ()Aytaç bey emeğinize öncelikle teşekkür ederim. Arkadasımın yorumunu üzülerek okuduğumu belirtmek isterim . Burada bize Bilgi vermek yada bunları yazmak için karsılıgında bir kazancınız yok kendime adıma benim gibi çömezler okuyup yararlanırsa be fayda o yüzden değerli vaktinizi ayırıp bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ü kendi aşıma borç bilirim . Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
DövizKARTALI ()Emeğe 3 like benden, ekomoiyi açıkla üstad.
9BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Ortamı bir anlatırsanız insanlar bilgilensin kopyala yapıştır derken? Emek veriyoruz sayın kartal kopy pace yapanlarla bizi karıştırmayınız...
0BeğenmedimŞikayet
DövizKARTALI ()Aytaç bey kopyala yapıştır, bu ortamda fazla çalışmaz.