Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()XMD ile ilgili bilgim yok ama hisse senedi olabilir..
onur_3537 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
onur_3537 ()@bulent_esen ve seni takip ettiğimiz kadar iste tutuyoruz. Yoksa çok anladığımız dan değil. İkimizde bence bu foruma güven veriyorsunuz.
Birşey daha sormak istiyorum. Xmd ile alakalı bilginiz varmıdır hocam?
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hala almadın ya ondan diyorum böyle giderse 10K'in üstünde alacaksınız..
Bluegirl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()10k dan satacaksanız ben niye alıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum risk var her zamanda olacak şimdi kafam rahat şuan burdan alsam aklım kalacak her kiside de böyledir o yüzden şimdi geceleri rahat uyuyorum, stoplossda yok..
ERCNAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Simdilik değerli kalsın böyle izlemesi daha zevkli oluyor senin alacağın yerden ben satmayı düşünüyorum zaten.. :)
Bluegirl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
onur_3537 ()teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()çok harikasın btc aldığın yerden buyana güzel çıkışlar yaptı
0BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Hocam sizin sepetiniz güzelmiş sepetinizi bana verir misiniz:)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sepet var bende LTC DOGE BTC WAVES zarara sattim, XLM vardı al- sat yaptım şimdi hepsi BTC'de en son alimim 8.8$ civarından..
ERCNAL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()altlarda mısınız codex kardeş yoksa btc ve alt karışık mı
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Alım yerin gayet iyi bende para kalmadı kalsa sabah bile alırdım.. 3 yıllık düşen trend kırılırsa BTC 10.000$ ve üstü gelebilir..
onur_3537 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
onur_3537 ()Hocam 7000 dolardan maliyetim var. Buralardan bir miktar daha almamı önerirmisiniz? Elimdekinin yarısı kadar mesela
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Altta ki grafikte 9.500$'in üzerinde kapanışlar yaparsa BTC 3 yıllık bir düşüş trendi sonlanabilir, bilginize arkadaşlar..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@x2y sorunun cevabı yazıyor altta ki yorumda..
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim sayın abim size de bereketli ve bol kazançlar..
Eksk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Hayırlı pazarlar emeğine sağlık bol bereketli haftalar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rica ederim ne demek önemli değil dostum, Satış Temsilciliği yapıyorum özel bir kauçuk şirketinde..
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Hocam emeginize saglik bize zaman ayirip detayli bilgi verdiginiz icin de tum site adina tesekkurler. Ne isle mesguldunuz acaba merakimi bagislayin
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim değerli kardeşim, bol kazançlar dilerim..
Onur13 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Onur13 ()Teşekkür ederim. Net, temiz, ahlaklı adamsın.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler @Bay82 @ersnblc bol kazançlar değerli dostlar..
eshil için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Bay82 ()Merhaba hayırlı günler eline emeğine sağlık dostum Eyw
@CoDeX© Diye yazılır adam dıye okunur.
0BeğenmedimŞikayet
ersnblc ()Hayırlı pazarlar üstad
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ortalık karışmış sanırım yine tek tek bakmaya calisacagim dostum..
btc68 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
btc68 ()günaydın dostum emeğine sağlık ethereum yorumun nedir
1BeğenmedimŞikayet
eshil ()Eyvallah emeğine sağlık