Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()her zaman verir nereden alacağına bağlı tabi ki
Ürkütücü_zombik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolaress ()hepsi için idi yorumum fakirleştiğimiz için korkunç olabilir mi hemen polemik yapmayın gerek yok benim için korkunç çünkü kızıma her ay euro göndermek zorundayım bilmeden konuşmayı öğrenemediniz
Mefc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Hocam alım fırsatı vermezmi daha
WAANTEED için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()geçen haftalar için konuşuyoruz paniklik bi durum yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Hocam noldu panik yapalım mı. Yukarı mı gidiş, yoksa düşüş sürprizi mi var
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()keşke atsaymışsınız ben 6.92 dan dönünce farkettim o da çok geç oldu
_Victory_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Victory_ ()malesef aynen biseyler karaladım dur atcam kimseyi yanıltmak istemiyorum.
paylaşmak istemedim o sebepten..
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Evet keşke öncesinde farketseymişiz onu anlayamadık birsürü al emri girdim tfx e hiç biri gelmedi
_Victory_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()aynen hep bekledim iyice o aşağıdaki çizgiye gelmesini hiç gelmedi yanılttı beni
dinamit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Victory_ ()Bende fark ettim hatta grafik bile var çizdim ama atmadım siteye.
Takoz şeklinde ilerliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Mefc ()Niye korkunc rakam oluyo başka emtialar firlamis onlarda korkuncluk yok dolara gelince mi korkunc oluyo korkmayin korkunc degil piyasa daki fiayatlara gore az bile
Dolaress için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinamit ()teşekkür ederim emeğinize sağlık aynen pusu kururak cıktı hep
0BeğenmedimŞikayet
Dolaress ()cidden korkunç rakamlara geldi :(
1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()üsteki doğru ama alttaki mor değilde yeşil çizgi çek bunu daha önce yapsam baya al satta kazanacaktım. yani tam paralel gitmiyor takoz gibi gidiyor takoz (kama) formasyonu gibi ilerliyor. Test etti yeşil çizgi 2 kere tepki vermiş sabah gördüm sayfama attım var sayfada
1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Kardeşim kanalın altındaki çizğiyi az yukarı kaydırmanı tavsiye ederim bende önce bu kanala göre işlem yapmak istiyordum ama her seferinde beklediğim yerin 5-6 kuruş üstünden döndü
2BeğenmedimŞikayet
dinamit ()ben düşünmicem bunu devlet düşünecek sayılarla enflasyon rakamı verip zenginin enflasyonunu acıklamıcak asgeri ucretliler zaten sürünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Denizli07 ()Pazartesi bakarsın duruma göre. Bol şans. Hacimsiz piyasada geçti ama. Asıl Pazartesi önemli olacak. Destek yaparsa dalarsın bir yerden:)
dinamit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ürkütücü_zombik ()Seni beni bırak 7. üstü dolar asgari ücretlinin yaşam standartlarını iyice düşürür süründürür.
1BeğenmedimŞikayet
dinamit ()