Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
btc68 ()merhaba dostum ethereum yorumun nedir
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Yarılanma olunca bir durgunluk olabilir bu 12 gün boyunca yukarı aşağı sert hareketler olması yüksektir ve uzun vadeli sene sonuna kadar yükseliş beklentisi mevcuttur..
crashtocrash için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
crashtocrash ()Yarılanma olunca anlık yükseliş bekliyor musunuz yoksa 2 ay sonra mı ortaya çıkar bunun sonuçları?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tren kaçtı sayılmaz şuan direncin üstünde tutunursa 9.200$ ilk hedef..
SUDESAY için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
SUDESAY ()Degerlendiremeyenler ne yapsin :((
0BeğenmedimŞikayet
Kardo ()Teşekkurler
1BeğenmedimŞikayet
Goucha34 ()Alım fırsatı verirmi yine 8500 lerden beklentiniz varmı hocam destek alımı yapmak için
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Zaten şuan 27.24 TL'de LİNK zarar ettirmez dostum satmadigin sürece sıkıntı yok terste kalırsın sadece..
Kardo için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bence şuan uzun vade ve alttan alım yapanlar stop bile kullanmiyordur yarılanmaya 12 gün kaldı BTC yukarı ivmeye devam edecektir..
Goucha34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kardo ()Hocam 26.50 tlden almistim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Dostum bugün yazdım BTC ile beklentimi dün de 8.500$'dan alım önermistim zaten..
ersoy33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()merhabalar hafta sonu beklentiniz nedir btc ve etcde
0BeğenmedimŞikayet
Goucha34 ()Bugün dip görür mü hocam yoksa ilerlermi stoplu mu gidelim
0BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Süper hocam çok teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Evet şuan herşey normal hedefe adım adım gidecegiz..
Bluegirl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Kaçtan aldınız günlükte 3.60$'in altına sarkmadigi sürece sıkıntı görünmüyor..
Kardo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Hocam şimdilik iyi durum değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Kardo ()Hocam linki tutayim mi satayim fikriniz nedir
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tabii ki şimdi BTC'nin yarilanmasi var uzun vade de sabreden kazanacaktır gelecektir o seviyeler..
Akranya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Just_Bitcoin altyoruma bakabilirsiniz.. Dün 8.500$'dan önermistim alimi..
1BeğenmedimŞikayet
Eksk ()Hayırlı cumalar
Emeğine sağlık bol kazançlar dilerim
1BeğenmedimŞikayet
Akranya ()BTC nin tekrar 20.000 $ olacağına inanıyormusunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Akranya ()Boğa Sezonu Başladı Gibi ? Boğa tuzağı değilse tabi :(
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()İnşallah öyle olması beklenebilir şuan XLM LİNK böyle yukarı yönlü ivmeye devam ederse BTC yatay durumda olsun altlara canlılık gelecektir..
Maney için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Maney ()Hocam ltc ile görüşlerini alabilirmiyiz hafta sonu yatay giderse alt coinlere yarıcak sanırım