Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()xrp bankalarin coin i onun icin fazla guvenmiyorum kriptoda esas olan merkeziyetsiz ve birilerini baglayaciligi olmamasi xrp bu konuda guvenilir degil artislar sinirli olur ama bir btc aslanolmaz hem adet hemde dagilim olarak
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kelâmi ()Yazacaksan analizi doğru yap
Xpr milleti fena terste bıraktı, aylarca değil yıllarca 1 defa bile ×2yapmışlığı yok, burda onlarca ×5 yapan coin sayarım sana... btc neymiş diyorsun da bütün bu çıkışlar için btc nin ağzına bakıyorsun, btc düşse senin altlar düşmez şelale olur...
selinesk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selinesk ()2 ay önce xrp 1600 tl idi btc de neymiş
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaya48 ()Özgür abi uzun zamandır takipteyim tebrik ederim sizin sayenizde önümüzü görüyoruz teşekkür ederim abi
3BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()cok degil 4 ay once btc ucuz dedik alin dedik. Dinleyenler suan paralarini sayiyor 4 ayda %33 den fazla kar yazdi. 61500 tl si olanin suan 82 bin tl si var. ki bu daha yolun yarisi 100 binde solukkanir senesi dolmadan 250 binde paydos eder bu arkadasiniz. 48 bin den beri alin diyorum dinliyenler zengin oldu brnde dahil
0BeğenmedimŞikayet
Sulaio ()Bugün tekrar 8400-8500lere salar mı kırmızı kapanıştan dolayı?
0BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Nasılsınız hocam
0BeğenmedimŞikayet
istanbluee ()Gene Bi resmi tatil günü gene dolar! Doları yorumlarmısınız daygılar
0BeğenmedimŞikayet
Maney ()Anladım teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()kirmizi mumla kapatti ancak sıkıntı değil
Maney için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maney ()Hocam dediğiniz gibi yeşil mumlamı kapattı yükselişe devam mı bilgilendirirseniz sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()tabiki hic sorun olmaz
Sarhat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Amed_Can_ ()Burdan alım yapalım mı dostum
Superrbtc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Superrbtc ()Pardon 8380
Superrbtc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sarhat ()Hocam kolay gelsin ben biraz daha ilave yapmak istyorum burdan girsem mi