Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkürler abi varolasın.
Turk35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turk35 ()Gene oturmuşsun Aytaçcım yahu tebrikler. :)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Güncel çalışmalarım var eevt profilimden bakabilirsiniz
Aras2016 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Kardeşim onsta güçlü sat dolarda güçlü al var gibi bakalim
Geluzm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Ben söyledim kimse oralı olmadı valal
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Ozaman anlaşalım buradakilerile zararımız verilecekse biz aldığımızda düşüyor diye
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()50 aldım ben.
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Kardeşim şimdi girebildim inşallah pişman olmayız :) kaç Gr aldı
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Kardeşim satış yaptığında beni de etiketlermisin bende parçayı çıkayım.
emre_67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Yok satmadım az aldım herhalde yetmedi kardeşim. Bir parça daha istiyor. Hakkını helal et. Bilgisine güvendiğimiz insanların fikirlerine itimat ettik hala da ediyorum ama biraz daha yukarıya gidecek galiba bu. Bende yanıldım özür dilerim.
Akman71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emre_67 ()Ons çok nazlı avrupa ingiltere guzel geldi asya gece güzeldi sıra abd de bir alım yapsa şenleniriz
0BeğenmedimŞikayet
Akman71 ()Sattım mı yoksa bu yine çıktı
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Tebrik ederim kardeşim. 400 artık garanti gibi ons destek verirse bugün bile gelebilir.
emre_67 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emre_67 ()Gün ortası hep durur piyasa sakinlesir hatta 12 lerde kücük düser sonra yola devam eder klasik
0BeğenmedimŞikayet
Akman71 ()Tşkler hocam bir daha alırsan biraz daha düşer gibi. Siz kademeli alırsanız bizde gireriz 377deb. ===)))
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Sizin için kendimi feda ettim napalım durmuyordu bu.
Akman71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akman71 ()Hocam dur niye aldın 377 beraber alacaktık ===)))
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Ons ve doların ateşi benim aldığım 50 grama bakıyormuş meğer:)
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Gelmiştir oraya 390 ı geçti çünkü
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Yok yapamadım üstüme emir vermiştim 80 gramı 390 dan geldimk acaba oraya kardeşim yükleyeceğim tekrardan güvenlik istiyor
0BeğenmedimŞikayet
Geluzm ()Alım yapabildin mi kardeşim?
0BeğenmedimŞikayet
Aras2016 ()gram çalışmanız var mı @Aytaç_fb41
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()7.35 - 2 ay önce belirttiğim bir hedef trend devam ediyor bakalım hep birlikte görücez YTD.
yatirimcikimyaci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yatirimcikimyaci ()Hocam eline sağlık bir sonraki hedef beklentiniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Aytaç bey sıradaki jede ben yazıyı göremiyorum paylasirsankz size zahmet
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Alt yoruma müteakip hedefimiz 1 hafta süreli gerekleşmiştir, değerlendiren arkadaşlara hayırlı olsun devam edenlere bol kazançlar sıradaki hedefe çok az kaldı profilimden görebilirsiniz hayırlısı olsun inşaAllah...