Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Care bulunur kral biseyler yaparim ins
Sem098 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Kralım sana nasıl ulacam ben? Bır çare bul artık :))
Ladree için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Tmm kral insallah bi bu bela bitsin hersey normale donsun insallah
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Aynen kralım cok guzel gıder su ortalık bır duzelsın devreye gırerız ıns bır tane tucar arkadasım var yarın ona bır çıtlatacam ıns
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Oralarda cok tuketilir kral ic fistik
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Olabilir kral konusuruz bi ara su ramazani bi atlatalim rahatlayim. ons kral senin emrin olir
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Kralım senin fistik meselesını biara konusalim bızım buraya yollaya bılırmısın?
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Eywlh kral bende 12 den sonra sana gonderecem hediyeleri
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Tum likelerı sana verdım kralım:)))
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Tmm ins yakalarsin kral sabir
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Tl var abi takvıye ıcın skıntı yok coksukur bırturlu bıyerden gıremedım ya
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()40 yanlis yazildi kral
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()40elinde bir parca kalsin kral hepsiyle alma alt alim. icin ne olur ne olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Toplam 100k ıyımıdır abım
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Aynen kral benimde fikrim. oralardan almaya baslamak diye kral cok iyi olur
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Valla kralım ben sana tabiyim:)) seco Abım 40 39 38 almaya başla dedı bende beklıyorum oralara gelmesını
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Sem beklemedeyiz ama kral sanki altini dolduruyo yav dusme egilimi az gibi ne yapsak ki bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Değerli @Efem09 hocam inşallah tutunur 2 negatif indaktore karşı 1 pozitif indaktore gelmesine rağmen biraz yukarı atabildi devamı gelirse iyi olur
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Kralım beklemedeyız demı
1BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()3.41 de tutundu gibi, umarım dediğiniz gibi pozitif olur.
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Al sata onerim yoktur lütfen böyle sorular. Sormayın saygılar
Servet4283 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Eyvallah kral
0BeğenmedimŞikayet
Servet4283 ()Peki kaca gelince bozayim benim aslinda acelem yoj gerekirse 2 ay beklerim
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Sayın @Servet4283 üç indikatör yapıldı cci yukarı dedi macd ve rsi aşağı dedi ama cci guveniyoru metallerde cüzi miktar olsada yukarı saatlik grafikte bol kazançlar ytd
Servet4283 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Emegine saglik kral
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Teşekkürler değerli kardeşim
00Ufuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Servet4283 ()Yukarimi cikar asagimi kardeşim fikrin nedir bende 4440 var 3.38 almistim napmak gerekiyor sadece fikrini soruyorum
1BeğenmedimŞikayet
00Ufuk ()Eline sağlık kardeşim