Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
2BeğenmedimŞikayet
izai ()bu grafiği attığım gün eğer alan olduysa 384'den adamın gram başı 10 tl neredeyse kazancı var. pozitif uyumsuzluğu gözden geçir diyenlerde ayrıca duyurulur
0BeğenmedimŞikayet
izai ()"4 saatlik grafikte stoch rsi pozitif uyumsuzluğa geçeceği görünümü ile birlikte al sinyali üretmiştir"
https://altin.in/izai
alan yaşadı alamayan baka kaldı. bana pozitif uyumsuluğu tekrar gözden geçir bir istersen diyenlere ayrıca su tersine döndü diyenlere duyrulur. :):):):)
0BeğenmedimŞikayet
izai ()net olarak duygular ile hareket etmektense grafikler ile fikir edinmek ütstünede ekonomik açıdan ve finansal açıdan gelişmeleri koyarak yorumlamak daha makbuldur benim için . grafiksel olarak yapılan yoruma ayrıca parasal genişleme ve sıfır faiz politikaları ve gevşek para politikalarınıda eklersek bana kalırsa altın düzeltmeler çerçevesinde dahada yükselecektir. şahis görüş ve fikrimdir. güvenilirlikten kastınız net pozisyon sunumu ise onu bana kalırsa kimse yapamaz
mhurd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mhurd ()Sizce bu gösterge güvenilir midir?