Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Tfx kuveyt zirat işban
Yasemin425 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Yoktan ()Kuveyt türk yada türkiye finans makssı daha az ve 5/24 işlem yaptırır. Ziraatle alım satım yapılmaz ancak bankaya kaza dırırsınız. Küveyt türkten özel kur hesabı açtırdığınızda 0.70 0.80 gibi anlaşmada yapabiliyorsunuz
Yasemin425 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yasemin425 ()Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz ben burda bahsedilen rakamları hiç görmüyorum neredeyse. 382den aldık diyorlar ziraat 385de.384den sattık diyorlar ziraat 380den alıyor 5 Lira fark oluyor muhakkak.
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_A ()Gece 384den alim firsati verdi. bu rakamlar da hic olmadi..
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Kimin grafiği anlamadım.
Osman678 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Osman678 ()Grafikte oyle yazmiz da
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Piyasa bu kesin bişey yok.
Osman678 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan1111 ()Tesekkurler ustam
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()16.30 u beklicem.
Kervan1111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kervan1111 ()Abi gunayfin kac gbi sekillenir piyasa alim yapicamda
0BeğenmedimŞikayet
Osman678 ()Altin 383. Alti 369 mu
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Beklemedeyiz.
muratım için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Eyvallah kardeşim.
Rıdvan54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rıdvan54 ()Burada tahminine önem verdiğim tek kişisniz görüşünüz öenmli benim için
0BeğenmedimŞikayet
muratım ()izleyelim biraz daha ozaman
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Al sat işine karışmıyorum sadece tahmin verebiliyorum dostum, saygılar.
Rıdvan54 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Buralardan çok aşırı düşmez diye tahmin ediyorum, piyasa bu kesinlik kabul etmez belli olmaz yani ytd.
muratım için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Şuanlık net bir düşüş göremedim. Farzedelim Şayet düşerse, ons ta yükselirse gram dengelenir tahminim. Ytd.
Derya__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rıdvan54 ()Nedir al sat için öneriniz
1BeğenmedimŞikayet
muratım ()gram altında bu yerler iyi yerler mi düşmesini mi bekleyelim
0BeğenmedimŞikayet
Ezgicik ()Bu ne demek oluyor 61
0BeğenmedimŞikayet
Derya__ ()Dolarda düşüş yaşanması ons ve grm nasıl etkiler hocam@61altın61