Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Her şey olabilir hocam piyasa larda yön için açılış ve devamı önemli izlemedeyim uçan kaçan takipte hata affetmeyen bir seyir var
dtmustafa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()Ben düzelmeyi daha erken başlatıp sonra tekrar kaldırıp o rakamlarında üsüne göüreceklerini düşünüyorum.
ntmen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Heptersde ()Hocam slm dolarla ilgili düşünceniz bedir sitede çoğunluk bir düzeltme bekliyor sizin değerli görüşünüzü almak isterim
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Sagol kardeşim
Zaten grafik okuma belli ediyor ons için üst bantlar baz alinsada gr tl da baz alacak ust fiyat yok rekor üstüne rekor kirdi
Benim tahminim 420 leri filan bi gösterecekler sonra si düzeltme yer diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()aynı fikirdeyim kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Hocam 3000 gelecek diye göstere göstere iş yapmazlar
Önce yükselişte çekecekler müşteriyi toplayacaklar 1800 1900 ons uçuyor derken hafif bi düzeltme ve silkeleme yaparlar
Hep yaptıkları şey bu
Bize düşen yükseliş trendinde alıcı pozda kalmak
Düşüşte satmak
Takip gerekli boş bırakmaya gelmiyor ons
1BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()benide düşündüren şey bu bankaların rakam açıkladıkan sonra yukaır ypıp aşağı vurmaları aşağıdan yüklü toplayıp hedefine götürmeleri :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Eyvallah hocam onsta 1900 lerden bir düzeltme gelebilir
Bofa bankofamerica hedef 3000 diyor
Bence o kadar gidermi bilmem ama 1900 2000 ler olup ufak bi düzeltme yer 1600 aşağısına zor düşer
Kısaca düşüş gelene kadar yön artıda gr ve onsta tahminimce
2BeğenmedimŞikayet
dtmustafa ()dediklerinize kaılıyorm. Amaç çanağı tamamlamak. Ama herkes yukarı gösteriyor. hedefler 2500 3000 dolarlara çıkarılıyor. günlük düzeltme isteği vr. haftalıklar eşlik ederse böyle bir tablo gerçekleşbilir. Tabiki ons çok güçlü ama olur olur geirirler 1585e kırdırırlar falan :)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen ()Tşk ler grafik için like verdim emek var ; ))
fib düzeltmesinde 1824 ler daha guzel duruyor
Bence onsta fincan oluşumu var ardından kulp yapar aylık grafikte 50 ema iyi yerde duruyo fazla düşüş beklemiyorum onsta ben