Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
3BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Beklenilen kırışmayı ne aşağı ne yukarı yapamadı abla yatay bantta seyrediyor farklı birşey görürsem yine bilgi veririm saygılar sevgiler.
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Zamanı geldi gibime geliyor ne dersin Aytaç kardeşim. 3 gün önce sanırım bir kademe alttan aldığını 3,38 küsur satmıştım. büyük parça duruyor. Bu grafiğin takibimde Sevgiyle
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
buhek ()eksik olmayın hocamm
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim Burak kardeşim varolasın bol kazançlar dilerim saygılar.
buhek için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
buhek ()aytaç hocam ellerine sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Güçlü ihtimal katılıyorum. OBO oluşumdan ve o seviyelerdeki yatay hareketten de destekliyor aynı şekilde gram altında da ikili tepe değerlendirmem oldu 387.703 bölgesini 3 gündür olumlu şekilde kıramadı bu haftaki kapanışta dahil orada da tam diken üstü bir durum dikkat etmekte fayda var hayırlı geceler saygılar.
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()ters flama düşüş işaretçisi olur genelde . Bu olursa üçgen aşağı kırar. Altın ana belirleyici orada psar teknik yönü yükseliş olarak onaylamamış. Bir düzeltme gelir gibi geliyor bana. Açılışta dikkatli olmak lazım. üçgenin sonuna geldik kıracağı taraf yönü belirler. ama ters bayrak aşağı ihtimalini arttırıyor.
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın hocam 3 gün öne OBO oluşumu evet bende görmüştüm fakat kırılma olmadı bugün baktığımda farklı durumlar gördüm onları belirttim ehdef sevye analizde de belirttiğim gibi üçgen kanal yüksekliğinden ölçülmüştür grafikte göreceğin üzere falama fm tamamlanmış ve üçgen başlamış üçgeni değerlendirdim...
Gümüş için Aytaç_fb41 yorumu (3 gün önce) Cevap yaz
Arkadaşlar Gümüşte saatlik grafikte 3.3475 bölgesine geri çekilme olur ise 3.2390 hedefli OBO oluşumu, 4H de 3.3295 e kadar geri çekilme olur ise 3.6215 hedefli TOBO görünüyor ikiside sol omuz ve başları oluşmuş sağ omuz oluşumuna müteakip takip edilmelidir. Takip edenlerin dikaktine.
https://altin.in/aytac_fb41/4
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()ters bayrak var. Aşağı kırma olasılığı yüksek gibi. Bir arkadaşta obo oluşumu var diyordu.. Ben dip olarak dolar düzeltmesini hesaba katarak alt banda değebilir dedim. 2.96 fakat senin rakamda olası bayrak direklerinden mi hesapladın ?
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah razı olsun sizede.
1BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()sizede yüce gönüllü üstadım. çok teşekkürler. sağlıklı ve hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Rüzgârın_aşkı teşekkür ederim bende Mayıs 2. haftayı görmeyi bekliyorum etiket için elimden geleni yaparım inşaAllah her daim gönlünüze göre olsun bol kazançlar dilerim saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()emeğinize sağlık üstadım. nereye kırarsa izleyelim bakalım. sanki bir aydan az bir vakti kaldı gibime geliyor siz anladınız :) ne dersiniz. saygılar. etiketleme yi unutmayın hayırlı ramazanlar
2BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Hacıabi teşekkür ederim size de hayırlı geceler bol kazançlar dilerim saygılar.
Hacıabi47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Elinize emeğinize sağlık, iyi geceler, saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Kısmettevarsaolur teşekkür ederim gönlünüze göre olması dileği ile bol kazançlar saygılar.
Kısmettevarsaolur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kısmettevarsaolur ()Elineze sağlık hocam allah bol kazanç versin