Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()Olmayacak birşey değil ama öyle bir durum varsa, resmi makamlar tarafından bu böyle böyle diyerek milletimize söylenirse daha güzel olmaz mı..?
Sessiz_gemi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_gemi ()Hocam bu adam roche firmasinin lisansli urunun reklamini apiyor... roche rothscild ailesinin ilaci bu aile ilaca 100 milyar dolar yatirim yapti...450 milyar dolar gelir bekliyor...
Farkli ulklerdeki poflarda asi buldum deyip bu ilacin reklamini yapiyor...
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Kolau gelsin hamaratli meslektaş
Gnes_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()O. konuda haklisin. İdari konu ne desem boş
2BeğenmedimŞikayet
Gnes_ ()Çevrim içi kalmak iyi oluyor madem ne diye çevrim içi adamın yorumu Kısıtlanıyor acep
Albatrosadana için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Hemso. çevrimiçi kalman lazım adaptasyon süresinin çabuk bitmesi. için. Biz like veriyoruz ama o daha etkili.
1BeğenmedimŞikayet
Gnes_ ()İyim sen nasıldın meslektaş . Ya BİST kapalıyken evi temizledim :)))
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Nasilsin gorunuyosun
0BeğenmedimŞikayet
Gnes_ ()Buradayım meslektaş
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Meslektas neredesin
0BeğenmedimŞikayet
Gnes_ ()Aynen öyle hemso , uğraşıyor
0BeğenmedimŞikayet
Gnes_ ()Aynen bunu demek istiyorum
Hsadic612 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Orası öyle. Bunun için çabalamak bile başarıdır gözümde
Cool_haan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()Biraz adamı desteklemiyorlar geçmişten ötürü... Destek verelim yapar veya yapamaz demiyorlar ki
Antep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()Size ithafen demedim... Genel olarak ülkemizde böyle sen şöyle ben böyle öteki öyle gibi vs yüzünden kırılmalar oluyor... Yapılan iş ülkemize maddi ve manevi menfaatler sağlayacaksa kim olursa bu kişi veya kurumlar bunlara destek vermeliyiz...
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Anlamadım?
0BeğenmedimŞikayet
Antep ()Aşıyı bulsunda
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()Yanlış anlaşılmasın. Ben adamın tarafındayım:)
Hsadic612 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()Arası iyi olmayabilir , lakin ülkemiz insanı için sağlık açısından olumlu sonuç verirse ne olur... ?
Şöyle ki olumlu sonuç çıkarsa ekonomik olarak dünya ülkelerine bu ilacı pazarlama şansın var...
1BeğenmedimŞikayet
Albatrosadana ()O adamla hükümetin arası iyi değil. Ergenekon olayından beri
2BeğenmedimŞikayet
Gnes_ ()Ya bi yalan diyorlar ni doğru anlamsdıö
0BeğenmedimŞikayet
Hsadic612 ()İnşallah abi, neler olacak bekleyip göreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()Hade hayilri olsun