Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()İyi güzel sevindim dostum , bu arada uluun da zirve neresi görüyorsun
Hakan_3452 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_3452 ()Saol kardeşim benim adaptasyon surem bitti. Yazabiliyorum özgurce artık lazım olan arkadaşlara verşrsin:)
ramazan4747 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Sana 3 like gönderiyorum hakanım :)
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Rica ederim. Dolarla ilgili çalışması olan arkadaşların yorumlarını inceleyin derim.
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Evet ve çok güzel kar verecek, ben 25/30 arası bekliyorum sonra Temmuz Ağustos 70 lerde satarım
Szraktş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_3452 ()Valla sen anlıyorsan borsadan pegasusu takıpte kal.
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Bana para lazım :) o riske gireceksem beni tatmin etmesi gerekiyor :)
1BeğenmedimŞikayet
Szraktş ()Pegasus düşecek gbi aynen cıkarsa 60-70 leri blur tekrardan
1BeğenmedimŞikayet
Hakan_3452 ()Ramo pegasus 23 lere kadar düştü cesaret edip 200 binlik alsaydım 61 62 lere çıktıgı dalı paraya bak sen 400 bin kar sdecekdık ama kısmet degilmiş dedimya daha acemiyim fazla zıplamıyorum borsada antrenman yapıyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_3452 ()Kardeşim ben ufak ufak adese ışıklar ve Gs hısseleri alıyorum maliyetleri çok düşük ne çok düşer seni üzer nede gunluk yuzde 10 yıkselmez harclık bırakır. Anlatabıldımmı su an borsada yenıyım o yuzden fazla zıplamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Uluun yarın tekrar deniycem almayı , kaç gündür tavan yapıyor , dostum ama asıl ben Pegasus ciddi düşüş bekliyorum bu balondan başka bişey değil 28, 30 nedense gelecek düşünüyorum o zaman full giricem
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_3452 ()Ramo borsada uluun güler var bilirnisin ama alım vermiyor son ayların en çok kazandıran hisselerinden.
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Selam dostum hamd olsun iyiyim sen nasılsın ? Neleri takip ediyorsun bakiyim :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan_3452 ()Ramo naber nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Teşekkür ederim, bu durumda dolar max kaç görebilir onu hesaba katmak gerecektir diye düşünüyorum
Dielife için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Dediğim gibi sade bir 4h kapanış var şuan. Ne kadar güvenilir tartışılır. Ancak bazı yardımcı göstergeler pozitif görünüyor. Tl ile alacaksanız dolar faktörünüde göz önünde bulundurun.
0BeğenmedimŞikayet
ramazan4747 ()Peki , buralardan parça almak doğru olur mu kardeşim. Bende olumlu şeyler duyuyorum ama nereye kadar gider kestiremiyorum