Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Rica ederim hayırlı geceler dilerm
Ömer575757 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer575757 ()Çok teşekkür ederim hocam beklemedeğim o halde Ağzınıza sağlık iyigeceler
Sekoferit için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer575757 ()Teşekkürler peki alım için öngördüğünüz seviyeler neresi sorumluluk bana ait kesinlikle ama fikrinizi merak ediyorum nerelerden almamız lazım malesef kendi başıma biraz altında zarar ettim zararkeslerle falan ondan soruyorum hocam
1BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Elimizdn geldiğince yazıyoruz inşaAllah yardımcı olmaya devam edeceğim
Molixmx için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Platin şuan tavsiye etmem nedenini söyleyeyim düşüş trendinden kurtulmuş değil platin alım sebebinize bağlı olarak uzun vade düşünüyorsanız buralar ileriye dönük çok uygun yerler ama şuan düşen trendi kırmadığı için hala daha aşağılaara gelebilme ihtimali var o yüzden son karar size ait 760 onsu geçemiyor bir düzetlme yapabilir cuma hafta kapanışını görmek lazım ytd
Ömer575757 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer575757 ()Hocam iyi geceler ilk defa platin alacağım şuan bu seviden almak uygunmudur 60 bin tl gibi bir miktar. Altın alıyordum ama orası yükseldi bu sayfaya ilk defa girdim sizi gördüm yazıyorum teşekkürler şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
Molixmx ()Hayırlı Geceler yeni paylaşımlar bekleriz.
0BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Rica ederim hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Molixmx ()Eline sağlık üstad.
0BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Fotografı ters olmuş neden anlamadım ama açıklamasınıda yazdım zaten dost
0BeğenmedimŞikayet
Molixmx ()Aynen sekoferit harici herşey ters görünüyor :)
Kervan1111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sekoferit ()Dost farkettim açıklamayı yazdım 30 nisana kadar ücgen kırılımı mevcut düşen ve yükselen kanalların bakalım kırılım hangi yöne olacak dpo bize sinyali verecek düz çizgi üçgen kırılımında gelen sinyal aşağı yönlü olursa düşüş yukarı yönlü olur ise yükeliş sinyali teyit edeceğiz :)
Kervan1111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Molixmx ()Resim ters rakamlar da dahil. Ters görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Kervan1111 ()Usta yazilar ters :)