Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
1BeğenmedimŞikayet
TAF_Soldier ()Hmm anladım o konuda bilgim yok malesef :)
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Tfx den alıyorum da fiziki alımı kastetmiştim
TAF_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Obo var diyordu ama çalışırsa
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Onsta dususmu bekliyordi Akif kardesimiz
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()altın ons için formasyonunuz çalışmayacak sanırım, yani düşüş olmaz gibi, yanılıyor muyum?
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()sayın hocam tfx sterlin vermiyormu dedi bir arkadaş benmi yanlış anladım
0BeğenmedimŞikayet
Siyah3535 ()Özür dileyerek size bir soru daha soruyorum Euro veya sterlin buradan alinirmi tavsiye değil sadece beklentiniz nedir.
Siyah3535 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam o tür haberler kısa vade düşüş yaşatabilir bunu kimse inkar edemez olursada tl de olanlara gün doğar alım fırsatı yakalar ama trent değişmez
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()rica ederim hocam hayırlısı olsun diyelim
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()swap anlaşması olursa iyi düşebilir ama belli olmaz
1BeğenmedimŞikayet
Siyah3535 ()Evet ben bugün ders veriyordum da görmedim açıkçası şimdi bekliyorum sormak istedim. tesekkur ederim
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam 8.55 e kadar düştü bundan iyisi can sağlığı yükseliş trentinde olan dövizlerde her düşüş alım fırsatı değil mi sence
1BeğenmedimŞikayet
Siyah3535 ()Akif bey merhaba sterlinde alış imkanı olurmu sizce. tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()neyse hayırlısı olsun
1BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()bilmiyorum ilk defa sordum şaşırdım, bende de var biraz euroya veya dolara geçip almayı düşünüyorum artık
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()şimdimi çalışılan para değil önce niye veriyordu? hadi gel sterlini sat iyiki satmamışım
0BeğenmedimŞikayet
TAF_Soldier ()Sterlin hesabı açtınız mı ?
Ondan alamıyosunuzdur...
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()banka vermiyor, çalışılan para değilmiş, euro veya dolar yap diyor
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam tfx sterlini neden vermiyor bir fikrin varmı
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()kısa demek yanlış olur hocam çalışırsa 2.3 aya kadar gelir diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()0,80 olsa yeter bana, bekleyeceğim, kısa vadede mi bekliyoruz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()087 aşağı kırarsa 0.7850 ye kadar düşüş bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()hedef 0,79 yani değil mi ama 0,87 yi geçmeli, ya geçemezse 0,87 yi...
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sıra ile önce dakikalık sonra 1 saatlik sonra günlükler olumluya geçer düşüşte öyle sıra ile giderler en son haftalıklar ve aylıklardır
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam euro sterlin karşısında düşecek demek bu grafiğe göre
İstilaaaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Arif abı 4 saatlik gbp olumluya geçmedi sanırım daha yukarı bi keserse ralli başlar mı
0BeğenmedimŞikayet
İstilaaaa ()Yani düşüş yaşanacak diyebilir miyiz hocam