Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Kel_Mahmut33 ()Çok teşekkürler hocam sağlıcak la kalınız bol kazançlar
underzero için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
underzero ()3.41 ve 3.47 3.47 giderse hemen asamayabilir yine gelirse ordan satıs gelebilir. ama 3.40 3.47 arası parca satıslar olmalı
Kel_Mahmut33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kel_Mahmut33 ()Ve Aleyküm Selam hocam yükselişte direnç neresi şu an için yani dönerse yeniden aşağıya açtan döner riskli bölge acaba
2BeğenmedimŞikayet
underzero ()bugun icin 3.30dan destek aldı demedim duzgun okuyun lutfen yazdıklarımı.
erzincanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ascos ()Sevdim grafiği
0BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Deneme yapar mı hocam 3.47 ye kadar sizce yoksa buradan döner mi yine?
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()aleyküm selam elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
DARİUS34 ()Üstad 3.38'den döner diye yorum yapıyorlar. Neye göre böyle yorum yapıyorlar ki?
0BeğenmedimŞikayet
furkanmemıs ()hocam dün seni adım adım ızledım hatta ıtıraf edeyım sayfanda f5 yapıyordum sureklı gercekten dedıgın noktadan dondu ve gercekten dedıgın gıbı kademe alınsaydı 15 kurus kar yazmıstı 5 kurus havaya 10 kurus net kar vardı 4 yıldız bosuna verılmemıs allah razı olsun ...
celık hocam ve sen rehberımsınız :)
0BeğenmedimŞikayet
OM3R85 ()Dislike vermişler düzelltim Usta bu arada Gümüş Grafikte Sarı Çizgiyi geçti olumlu Hocam.
0BeğenmedimŞikayet
01aslan ()inşallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
asmturgut ()Emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
underzero ()kusura bakmayın ama engellenlendiniz.
ladik55 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
underzero ()grafik 3.28de al demişti bende dun 3.28 destek alın demiştik yorumlarıma bakarsanız anlarsınız. burdan alın demiyorum kimseye ortalıgı karıstırmayın bence.
erzincanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Aleykümselam... Hoşgeldin..
0BeğenmedimŞikayet
alfa1234 ()Usta Bise anlamadik hedef 3.45 mi
0BeğenmedimŞikayet
Bjk123 ()Abi sa 18 K 3.45 tersteyim Haziran ayına kadar gelir mi sağ ol
0BeğenmedimŞikayet
besiktas ()Aleykümselam.