Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Iyi akşamlar, Hocam. Gümüşün olumlu olması için, yükselişin devamı için gece kapanışı ne olmalı. 3.50 hedefi çok gecikti.
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hartman ()Grafiklerle uğraşan birisi olarak gram altın fiyat değişiminde ONS ve doların yüzde payları nedir biliyormusunuz? veya bunun finansal ve matematiksel bir formülasyonu var mı? Bol kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
EnGeLLi ()Gram yorumun nedir abi @tarbaz5101
20BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gümüş 4h de pozitif.
Dirençler; 3,4783-3,5085
3,4783 de ikili tepe yapma ihtimali olabilir.
3,5085 geniş bant üst direnci önemlidir.
Destekler; 3,4235-3,4060-3,3813-
3,4235 aynı zamanda günlük düşüş trend direnci olup, üstünde günlük kapanış yapması gerekir.
Bugün 3,4235 üstünde günlük kapanış yükseliş , 3,3813 altında günlük kapanış düşüş yönünde karar olacaktır.
Direnç sevyelerinde azdan çoğa kuralına göre parçalı satış düşünülebilir.
B.Bandı ve RSI ye baktığımda günlükte aşırılık yok haka yukarı gideri var.
3,4235 üstünde günlük kapanış pozitif devam , 3,5085 üstünde günlük kapanış yaparsa yeni zirvelere gidebilir diye düşünüyorum.
tarbaz5101 yorumu (15 saat önce)
Konu: #20269136 Grafik detay ve yorumları
Gümüş, 3,3685 Altında günlük kapanış yaparsa aşağı ihtimali devam eder.
Yükselişin devamı için de 3,4294 üstünde günlük kapanış yapması gerektiğini düşünüyorum.
Dirençler; 3,3813-3,4076-3,4294
Destekler; 3,3685-3,3235
0BeğenmedimŞikayet
6ncıHiSSiM ()Tebrikler hocam. Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Hangi trader sitesi derken ? Hazır grafik anlamındamı yoksa grafiği hazırladığım siteyi mi soruyorsun?
Alperistanbul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperistanbul ()bu grafik hangi trader sitesinde
8BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gümüş, 3,3685 altında günlük kapanış yaparsa aşağı ihtimali devam eder.
Yükselişin devamı için de 3,4294 üstünde günlük kapanış yapması gerektiğini düşünüyorum.
Dirençler; 3,3813-3,4076-3,4294
Destekler; 3,3685-3,3235
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Gümüş 3.38 üstü yerleşti gibi hocam. Alış için 3.24 beklenir mi budurumda.
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam ben aceleci davranıp 3.33 ten zararkes yaptım. Gümüş tekrar oraya gelirmi. 3.38 yandı ekranda, keşke yorumunuzu önceden okusaydım. Üçte biri çıktım. Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Hocam tesekur ederim iyi çalışmalar dilerim
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gbp 4h de 8,54X lerde destek oluşturdu, günlükte halen negatif. Günlük direnç 8,6273 üstünde kapanış yapamazsa düşüş devam eder. Rsi ve B. B. bandına bakıldığında riskli duruyor, GBPUSD paritesi de 1,2372 direncini test ediyor, üzerinde günlük kapanış yaparsa alım düşünülebilir.
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yordamlı ()Mrb 380.75 sen tersteyim bu fiyatı bugün yakalarsam satmalimiyim gün içinde tekrar düzeltme olumu gr da teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
DARİUS34 ()Çok teşekkür ederim...
0BeğenmedimŞikayet
HOCAM25 ()Bugün dolar yönü nereye gider hocam. Tabi tahmini hangi rakamları görürüz
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Hocam gbb alim onerirmisiniz suan 860 civari
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Şayet zarara satış düşünüyorsanız alım yeri ile çok fark varsa 1/3 ü geçmesin derim, karar sizin.
DARİUS34 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Ben TL de kalınmasından yanayım, Doların kısa vadede 7,04 üstüne gideceğini tahmin etmiyorum, son karar sizindir.
0BeğenmedimŞikayet
Hknkoc ()Ekonomist dinledim 5 kişi hep dolara dikkat altın alınabilir dedi parca parça dolarda suprizle gebe gibi ytd
0BeğenmedimŞikayet
DARİUS34 ()Parça gram gümüş sattıkça dolara mı geçmek uygun TL de kalmakmı?
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Bir oran vermem gerekirse % 70 gelir diyebilirim. Ancak öncesinde 360 civarları beklentimde bu 387 ikili tepe sonrasında da olabilir, ikili tepe yapmadanda.
Alpaslann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alpaslann ()Hocam slm orta vade de 3.50 gelme ihtimali sizce