Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler kardeşim size de şimdiden hayırlı Ramazanlar..
Camlicali123_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Camlicali123_ ()Fazlası ile gideriyorsun soru işaretlerini en azından benim kafamdakileri teşekkürler tekrar. hayırlı ramazanlar...
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eczdogan ()Teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()4 saatlik grafikte dirence gelmiş durumda 176$'da geçerse eğer 186$'a kadar çıkma durumu mevcut ve 176$ civarını destek yapacaktir.. BTC'nin direnci kirmasini bekleyebilirsiniz..
eczdogan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
eczdogan ()ETH'de durum ne acaba bu seviyelerden satsam mı alttan alırım belki?
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Önemli değil değerli kardeşim, fırsat buldukça daima bilgi, paylaşım ve en doğru yerden yönlendirme yapmaya titizlikle özen gösteriyorum ki, bir nebze olsun kafanızda ki soru işaretlerini giderebiliyorsam ne mutlu bana, yine de en sağlıklı kararı verecek olan sizlersiniz..
Camlicali123_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Camlicali123_ ()Üstat emeğine sağlık bilgilerinle buradaki bir çok arkadaşın kafasını rahatlattığını düşünüyorum bu sebepten teşekkür ederiz.