Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz87 ()Evet hocam @Evdekall haklı grafik koyuyorsunuz profile kitap gibi yazı yazıyosunuz ama grafiğin altına herkezin anlicağı şekilde iki not düşemiyorsunuz bütün grafik koyanlar için geçerli yorumum
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
goldenblue ()Bunu bekliyordum ne zamandır hocam çok açık grafik ellerine sağlık?
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Biraz profil okumayı deneseniz gün içinde bu grafiği yorumladığımı görürdünüz.
Evdekall için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()14,29/31.1*dolar
Zeki_bey_28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
togi07 ()Üstad bu grafiklerini biraz açıklama şansın varmı anlamıyorumda
0BeğenmedimŞikayet
R_Kenshin ()Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Zeki_bey_28 ()Merhaba kardeşim. Birşey öğrenmek istiyorum. XAG 14.29 olur ise gümüş ne kadar olur. Hesabını nasıl yapıyoruz. Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ata_Bey ()Selam. Arkadaşım benim bütün yatırımım sterlinde . Senin bi yorumun vardı yükselişe devam olarak anladım, fakat gramla birlikte durmadan düşüyo acaba artık çıkmalımıyım beklemelimi bilemedim . Fikrin varsa paylaşırmısın ? Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Evdekall ()Ya hocam şu grafiklere de birbyorum yazsan süper olacak, inan bu grafiklerin bizlere bir faydası olmuyor anlamıyoruz çünkü hatta sitenin çoğu anlamıyor sonra yarimiz yazı yazıyor zaten mesaj hakkımız sinirli, özet olarak iki kelome yazsan düşer veya çıkar diye, herkesi hasta ettin:))
0BeğenmedimŞikayet
EnGeLLi ()381 mi bekliyorsun abi
0BeğenmedimŞikayet
Ferkin ()Yükselişe devam mı
0BeğenmedimŞikayet
EnGeLLi ()@tarbaz5101
Abi grafik bilgim yok. Gram için beklentiniz nedir acaba.
Kusura bakma lütfen
0BeğenmedimŞikayet
M_can_ ()Üstadim bundan sonra yükselir mi daha? saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Serdarex ()Hocam eline emeğine sağlık, dört gözle bekliyorum şu 380 üstünü, uzak yollardan mı geliyor acaba? Çay soğudu :)
0BeğenmedimŞikayet
SERKAR_CAR ()Yön yukarı imi
0BeğenmedimŞikayet
AHMETK3821 ()356 dan aşağısı şuan için görünmüyor bu grafiğe göre :) bm oyle anladım doğru mu
0BeğenmedimŞikayet
Yasin3458 ()Tarbaz hocam düşüşte 371 saglam dirençmidir?
0BeğenmedimŞikayet
SERKAR_CAR ()Yön yukarı imi grafiğe göre hocam