Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0498 16:03:31
EUR 36.3322 16:03:31
USD 34.5868 16:03:31
ALTIN ONS $2680.1800 16:03:31

Grafiği gönderen: HYL

⭐⭐HYL ()
Dolar
Arkadaşlar merhaba,
USD grafikler üzerinden bir turlayalım bakalım durum nedir?
Parabolic SAR

1H

4H
Yön yukarı gibi, gibi

YTD
Bol şans dilerim.

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Zana24 ()

Tesekkurler ancakyarjn makas düser bakip değerlendiririm

HYL için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Merhaba,
Yazmak sorun değil de, bana bakarak etkilenenler olabilir. Bu nedenle ben yanlış yaparsam, başkalarına da sebep olmak, vebal almak, etkilemek istemem. Ama bu akşamki paylaştığım Fibo değerlerine bakarak siz de kendi hedeflerinizi belirleyebilirsiniz.

Bol şans dilerim.

Zana24 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zana24 ()

@HYL merhaba uzun zamandır fill tl deyim alim noktalar nedir alim yapilabilinir mi? Döviz ve ya altin.

1BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Teşekkürler. Sizlere de bol şans dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

Zana24 ()

Kusura bakmayin ben başkasına mesaj atarken nasıl başarmışsam size mesaj atmışım (

BILEN_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zana24 ()

Eyvallah emeğinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Üslup ta terbiyesizlik yoksa niye kızayım. Esprileri de severim.
Diğer konu neyi sevip sevmediğin senin kişisel tercihlerine bağlı.

Bazıları daha detaylı yaz, tam anlayamadım diyor. Daha nasıl detaylı yazayım diyorum? Bu sefer küsüyor? Uygun olanı bulman zor.

Guclu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Merhaba,

Hahaha.
Okuma sen, sadece resimlere bak. Bir muddet sonra bakınca herşeyi yorumsuz anlayacaksın artık. Takılırsan sayfama gidip oradan teyid edersin bilgileri.
Bak ben de kısa kısa yazıyorum artık. Pozitif eleştiriler insanı geliştirir. :)

Kendine iyi bak. Bol şans dilerim

Guclu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Merhaba,
O zaman full işleme girmeyin. Dediğim gibi parçalı giriş ve parçalı çıkış yapın ki hem terste kalıp fazla zarar etmeyin, hemde şu anki durum gibi parçalı işlem yapacak fırsatlarınız kalsın ki ortalama yukseletebilesiniz veya terste iseniz ortalama duşurebilesiniz.
Şu an dolara odaklandığım için diğer emtialara fazla odaklanamadım. Düşen emtiaları takip etmeye çalışın bunlar ile ilgili başka sayfalarda başka arkadaşlar var onların çalışmalarına da bir göz atın isterseniz.

Bol şans dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

Senaralist11 ()

Farkındaysan 6.84 kadar ben sattirmadim kaç kişinin dilekleri aldım

0BeğenmedimŞikayet

Senaralist11 ()

Dostum duzelltmelere yakınız gram alacam ben dolarla işim olmaz

-1BeğenmedimŞikayet

BILEN_ADAM ()

size demedim ama yanlış anladınız 684 üstü yok diyen senarliste diyorum

0BeğenmedimŞikayet

Zana24 ()

Acemiyim tabi ki zarara girmeden çıkmak iyidir us şart değil başka emita da olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

HYL ()

Merhaba,
Kar aldıysanız erken çıktım diye üzülmeyin. Parçalı giriş ve parçalı çıkış yapın derken işte bunları anlatmaya çalışıyorduk. Buralar artık alış yerleri değil kar bulan kuçuk yatırımcılar için çıkış yerleri diye duşunuyorum. Kararınızı siz kendiniz verin Biz AL SAT işlemlerine mudehale edemeyiz etmeyiz. Aksiyonlarınızı parçalı işlem olarak yapın. Örnek olarak: Acemiyseniniz 8-10 parça, orta seviyede iseniz 4-5 parça, iyi seviye iseniz 2-3-4 parça gibi

YTD
Bol şans dilerim

0BeğenmedimŞikayet

Zana24 ()

Merhaba @HYL bey dolardançıktı m biraz erken du ama gull tl detim ne almak mantıklıdır.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum