Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
au_Hak_an ()Görüşürüz sen de buradasın ben de burdayım))
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()onu izleyip göricez bakalım herkez kazanır umarım :)
au_Hak_an için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat0310 ()Bugün sakın geçti gibi yerinde seyretti gram abi .. yarın ne olur abi full tl deyim grama gircem bekleyeyim mi
0BeğenmedimŞikayet
inandfn ()Hareket ne yönde olur usta
1BeğenmedimŞikayet
Ozlem51 ()Evet katılıyorum yorumlarınız istikrarlı neden yıldız az sizde. admin bey beyefendiye rıca etsem 2 yıldız daha eklermisin
0BeğenmedimŞikayet
au_Hak_an ()Grafikler faydalı fakat bu grafiği çalıştıracak motivasyon yok
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()biliyorum kardeşim kimler geldi kimler gitti asıl 2011 den beri buralardayım üyeligi 2013 de açmıştım zaman insana tecrübe katıyor illaki..
Altın_avcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
batmanlı72 ()Hocam grafiğe göre düşer mi diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Stormborn_6161 ()Üstad pycelle
_Kocaçınar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kocaçınar ()Ellerine emeğine sağlık Akıncı, sen çalışmalarına devam et beğeni arkasından gelir kardeşim benim...
1BeğenmedimŞikayet
Altincii42 ()Ben de verdim like brent düşüyor trend grafiği işliyor, balık avı yapan py görenler düşer diyenlere saldırıyor, elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Olacagını düşünüyorum kardeşim. Burada Ne ustalar ne hocalar eskittin sen. Tecrübe konusunda artık palazlanmışsındır. :)
2013 ün anısına adminin en az 3 yıldız takması lazım sana.
3BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()eyvallah begeniden ziyade bir kaç kişiye faydamız olsa yeter.
Altın_avcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_avcı ()Begeni hakettin dostum emegine saglık