Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Muratdemirci ()Hocam platinde alım yeri gelirmi 163lerden alayimmi çünkü kapaniş zayif geldi yada biraz daha bekliyimmi saygilar bu arada uzun zamandir sizi takip ediyorum ve takipciniz oldum an itibariile
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Šhatırlamyørum ()Tekrardan 163 leri test edermi kardeşim?
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Demekki takip zayıf sizin bozuş 376. alış 377.50 ydi tfx de çok bulaşmayın bn ce ytd
Birtek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Tfk 2.20 kurus aliyordu satsaygim
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()76 gelmisti
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()375 den hocam zaten daha once 384 den almistim herkes cok dusecek deyince kaybimi altan alip kapatirim die tekratdan gramda 9 tl asagisina bozmustum. elimdeki tum paramlada 80 gram aldim simdi ise 375 dahi gelmiyor dusecek tehlikesi olasa zaman sorunim yok ..
0BeğenmedimŞikayet
Stormborn_6161 ()Terbaz hocam bi bize cevap vermiyorsunuz bi kusurumuz mu oldu bilmeden.
0BeğenmedimŞikayet
Osman678 ()Dolar ve Altin grafigi
Gonderir misin
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Kaçtan aldınız?
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Profile bakın
6ncıHiSSiM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birtek ()Grami aldigim fiata dahi gelmedi ya gelirse elden cikarsammi hocam cok dusecekmi zaten zarar var
0BeğenmedimŞikayet
Karamm ()Hocam iyi akşamlar gram için 380 gelme ihtimali varmı tahminizce yok bi seviyeden çıkma tavsiyeniz olurmu
0BeğenmedimŞikayet
6ncıHiSSiM ()Hocam eline sağlık. Gümüş çalışmanız varmı acaba
5BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Platin, günlük grafikte 160 sevyelerine kadar sarkmış ve tekrardan siyah kanal içine dönmüştür.
Günlük grafikte 166,62 desteği önemli görünüyor.
Platin 4h de şu anki görünüm olumlu.
tarbaz5101 yorumu (1 gün önce)
Konu: #20172888 Grafik detay ve yorumları
174,70 üstünde kapanışlar gelmezse 163 lere doğru çekilme beklenebilir, kanal desteğinden bir tepki yükselişi gelebilir diye düşünüyorum.
Birtek