Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Cümlemizden dostum..
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()eyvallah kardeşim ALLAH razı olsun
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Danger11 ()Dün az bı miktar 74.8 den aldım hocam şuan gidişat iyi 83 ü kirarsa dediğiniz gibi 85 ve daha üzeri olabilir teşekkürler öngörünüz için tekrar emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Geçen attığım grafiğin aynısı durumunda değişen birşey yok şuan tam 41.4$ direncinde geçerse günlükte 42.35$'a 46.3$ kadar gelmesi beklenebilir..
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()ltc de durum nasıl dostum
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Grafikte gözüken günlük MA20 2 defa buradan yönünü yukari sekmis çift dip yapmış olabilir.. Yönünü 72$'dan yukarı çevirmiş ve destek görevi görmüş ve şuan 4 saatlikte MA20 77.4$'in üstünde tutunmasi destek yapması durumunda önünde gözüken şuan güncel olarak 83.4$ direncine kadar gitmesi gerekir.. 77.4$'da tutunamazsa 72$ yine destek konumunda olacaktır.. 71.4$'a kadar gerileyebilir ama MA20 önemli destek olacağını umuyorum.. Günlükte 77$ kirilmadigi sürece en son test ettiği 84.42$'a kadar bunun üstünde de HO göre 94$ civarına gitmesi olacaktir.. Bu arada DASH'in sene de bir yapılan konferansı var o da yarın olması gerekiyor, bir güncelleme duyurusu felan yapabilirler BTC'nin gidisatina ve altta ki grafiğe glFİB seviyelerine göre takip edebilirsin.. @Danger11 ..