Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Sizi zor duruma soktum sanırım hocam kusura bakmayın :(üzüldüm şimdi
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()2.21$'dan emirle aldım ama parçalı 2.41$'a da emir verdim ve stoplossum 2.06$'dir normalde bunları asla buraya yazmam etiket konusuna gelince her zaman aktif olamıyorum grafiği paylaşırım gündüzde zaten iş yogunlugundan fırsat bulunca yazarim bilginiz olsun..
Bluegirl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Bekliyorum hocam eğer girilecek gördüğünüz bir yer olursa sizden rica etsem beni etiketler misiniz? Tekrar kusura bakmayın zamanınızı aldım
0BeğenmedimŞikayet
Hsnkorkusuz ()Bu arada ytd değil bugün için en fazla 16.19 tl oldu ondan sonra btc biraz daha artmasına rağmen fiyatı biraz saldı.
Hsnkorkusuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Benden yana helal olsun bir nebze yardımcı olabiliyorsam 2.40$ güçlü direnç 4 saatlik örnek veriyorum sabah 11:00 üstüne 4 saat 15:00 ama en güzeli gün kapanışını beklemekte olabilir ve bir koin kırmızı iken destekte iken risk ile alınır direncte kısa vadeciler icinse satılır kar cepte güzeldir.. TL olarak bakmadım genelde orta vade de gidecek yolu var BTC'nin yukarı ivmesiyle LİNK ve XTZ daha çok yukselir..
0BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Bence satma 16.30 olur gibi düşünüyorum 2 gün önce oradaydı bugünde gelir ama tabi bu his hocalarımız çok güzel aydınlatıyor
Hsnkorkusuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hsnkorkusuz ()Bende elimdekini satacağım ama bende daha fazla yükselir diye korkuyorum btc ne zaman yğkselse link ve tezos pozitif ayrışıyor.
1BeğenmedimŞikayet
Bluegirl ()Btc den çıktım hocam güvenemedim zararım yok Xtz girmek istiyorum ama dünkü 14.40 seviyesine tekrar gelir mi diye korkuyorum atağı güzel yaptı bugün ama durum olarak yönünü tam bilmiyorum az çok sizden öğreniyorum çok teşekkür ederim 2.40$ üstünde tutulması 4 saati geçmesi demek mi yoksa gün sonunu beklemeli miyim ? Sizi yorduysamda özür dilerim hakkınızı helal edin
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()2.324$'dam dönmüş buna yakın 2.35$ ve ara dirençler var bilginiz olsun 2.3762$'i en son test etmişti 2.40$ üstünde tutunmasi çok önemli sonrası hızlı ivme yapma durumu olabilir yanlız BTC'de suan tam dirençlerin üstünde onu da takip edelim BTC ters köşeye getirebilir nedeni ise sabah attığım BTC grafiginde Death Cross olusumu.. @Bluegirl ..
0BeğenmedimŞikayet
Hsnkorkusuz ()Okumuştum hocam teşeklürler tekrar genelde btc birlikte hareket ettikleri için btc ninde yükselişi güven vermediği için al sat yapıp en son ortalamayı düşürebildiğim kadar düşürüp halving sonrasını beklemek
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@Hsnkorkusuz destekten yani 2.07$dan dönmüş şuan önünde gözüken 2.20$ altına sarkmadigi sürece 2.35$ ve en son test ettiği 2.3762$'a kadar çıkabilir 2.40$ ve üstünde tutunması çok önemli altta ki grafiğe bakabilirsin dostum..