Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
eersoy_ ()@Aytaç_fb41 ihlgm olacaktı yanlış oldu
eersoy_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eersoy_ ()@Aytaç_fb41 hocam size zahmet vermeyeceksem ihlgy bakabilirmisiniz
Aytaç_fb41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirabilis ()Gümüş almak için beklemelimiyiz. durum nasıl gözüküyor sizce yükselişe geçtimi yoksa düşüş mu gözüküyor 5.62 den çıkmıştım
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Sizce gecermi ustam
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()3,53 altı fm bozulablir o kanala geçerse sıkıntılı diyebiliriz
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Şuan 3.87 lere indi sıkıntı varmı yani usta
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Şuan baya düştü uzun vade için alinirmi Aytaç ustamm
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Sayın Hocam haftalıkta 4,82 bölgesi geçilmesi durumunda güzel seviyeler beklenir 4,82 kırılma bölgesi olan Simetrik üçgen ve TOBO formasyon bulunmakta kritik fiyat bölgesi 4.82 olarak değerlendirmeliyiz, TOBO hedefi 9,50 Simetrik üçgen hedefi 12.15 olarak görünüyor teknik olarak böyle bol kazançlar dilerim saygılar.
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Selamün aleyküm Aytaç ustam. formet için dönüş yapacaktiniz unutmadiniz degilmi
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Tabiki hepsinin kırılma noktası ve ölçümü var mesela bayrakta alt kenar ve üst kenar noktaları destek direnç olarak karşımıza çıkar fincan da kırılma kulp yaptıktan sonra kulp üst noktasından kırılır ve hacin fincan büyüklüğü kadardır grafiklerimde özellikle ''h'' diye belirtirim yani yükseklik hesaplaması... Profilimden bakın hemen anlarsınız zaten, onun dışında üçgenlerde yine üçgen üst noktası ve alt kenar noktalarından destek dirençlerden kırılma olabilir Bollınger de faydalı olur, her formasyonun belli bir kırılma bölgesi ve belli bir ölçüm metodu vardır siz çizmeye başlayın zaten daha net göreceksiniz.
Ege_can için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Gördüğümüzde belirtiriz sayın Onur.
Onurozgr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onurozgr ()Usta 12-13 ler ne zaman gelecek beklemedeyiz
1BeğenmedimŞikayet
Ege_can ()Hocam bu formasyonu anladim ben tek sorunum sudur yukselis trendine girmesi icin her zaman bolingerin en tepedeki cizgisinimi kirmasi lazim formasyonun yukselis kirilma bolgelerini veriyorsunuzya onlari nasil verdiginizi anlayamadim formasyonlari sizin sayenizde anladim hep bide bu bayrak olsun kama olsun ucgen olsun bunlarda bi olcum var mi hocam nasil derseniz fincan formasyonlarinda kulp icin 3.1 oranda kulp yapma hedefi gibi
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()@Ege_can alt yorum bilgine buda fm eğitiminden bir bilgilendirme
0BeğenmedimŞikayet
Hikmet48 ()Tesekurler
0BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Allah razı olsun çok teşekkür ederim faydalı olur umarım.
Ladree için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aytaç_fb41 ()Teşekkür ederim sayın Ferhat faydalı olmasını temenni ederim grafik saat dilmleri 4H ve günlük grafikler genelde çok daha etkili olabiliyor fakat saatlik grafiklerinde çoğu zaman çalıştığını görüyoruz, haftalık ve aylık grafikler biraz vade olarak bekletsede daha garanti grafikler olabiliyor saygılar.
Ferhat07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ferhat07 ()Emeğinize sağlık, Harika anlatım. ben sadece hangi saat dilimleri daha gerçekçi bayrak formasyonları, yada diğer formasyonlarda da hangi saat dilimi ve kapanışı görmek daha iyidir. teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ladree ()Kral agzina yuregine saglik on numara bi anlatim ve egitim ayagina tas degmesin kral